Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

CENGİZ BALIKÇILIĞA KENDO SEA BAS MİNNOW'LAR GELDİ

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Ahmet o beyazdan kullandım çok iyi bakman lazım en ufak bi unutmada iğnenin pası rapalaya geçiyor ve biraz zor çıkıyor.
Cahit abimizede sürekli paylaşımları için teşekkürlerimi sunarım.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Ahmet o beyazdan kullandım çok iyi bakman lazım en ufak bi unutmada iğnenin pası rapalaya geçiyor ve biraz zor çıkıyor.
Cahit abimizede sürekli paylaşımları için teşekkürlerimi sunarım.

Bende teşekkürler ediyorum.Faydalı olduğuna inandığım herşeyi sizlere sunmaya devam edeceğim.Bu benim ağabeylik görevimdir.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Bravo Cahit kardeş.Nerede ne var ,hangisi uygun ,ayırım yapmaksızın hem deniyor ve hemde meraklılara paylaşıyorsun.

Bence bu örnek bir davranıştır.

Sevgiler

Desteğin için teşekkürler sevgili Vedat ağabey.Yakında bu rapalaların 17 cm olanlarıda gelecek.Onları da amatör kardeşlerimle paylaşacağım.

Yakında yine Kısık Balıkçılığın Daiwa rapalalarını,ip misinalarını,Daiwa makinalarını ve diğer daiwa malzemelerinide bu platformda yine kardeşlerimle paylaşacağım.Bilgin olsun.Sağlıcakla kal.Kendine iyi bak..

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Cengiz internetten satmıyor. Ben nasıl alacağım.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tüm avmarketlerine bir haftaya ulasir olmadi ararsin banka havalesi yapip kargoya ayni gun veriyorlar ben savegear pisycosprat jiglerden almistim 30 tane herzamanki gibi abartarak ertesi gun elimdeydi

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Tüm avmarketlerine bir haftaya ulasir olmadi ararsin banka havalesi yapip kargoya ayni gun veriyorlar ben savegear pisycosprat jiglerden almistim 30 tane herzamanki gibi abartarak ertesi gun elimdeydi

Teşekkürler abi yarın ararım

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
İlk denemelerden sonra herkesin peşinde olup, benim de beklediğim bu sahteler için 15 Şubatta geleceğini söylemişti Cengiz'deki arkadaşlar.

Haberdar eden sağ olsun.