PATRON
Üye
ben bu takımı kurmadan once yaklasık 1 ay arastırma yaptım. oncesınde arastırma yapmadan aldıgım fıyatı ucuz dıye almıstım. kudos 4,00 kamısı daha ılk atısta kırılmasından dolayı cok sorun yasadım gıttı yenısı geldı bıdaha kırıldı falan fılan derken lanet olsun dedım. en sonunda bu takımda karar kıldım . almadan oncede gıdıp av bayılerde kontrol ettım yanı dırek ınternetten bakıp sıparıs etmedım . gıdıp kontrol ettım malzeme kalıtesı olsun kullanıslılgı olsun epey kafa yordum.sagolsun forumdadanda cok kısı yardımcı oldu farklı marka onerılerı olsun dıger bılgılendırmeler olsun foruma bu konuda cok tesekkur ederım. takımı kurdugumdan berı yakaladıgım balık sayısı oldukca ıyı tabı kacırdıklarımı saymıyorum. ama kalıtelı malzeme herzaman bu ıste fark yaratıyor. markalara takılmamak lazım.av yapacagınız bolgeyı ıyı bılırsenız ona gore takım kurarsanız balık yakalama oranınız artıyor. ben kuzey ege bolgesınde taslık ve kayalık meraların cok oldugu yerlerde cıpura karaöz sargoz mercan mırmır vs. tarzı kıyıya yakın dıp balkları ıcın avlanıyorum ve takımımı buna gore kurdum . tavsıye edermısınız dıye soranlara kesınlıkle ederım . 3 parcalı kamıslar hakkında arastırmadayım şuan yuki marka kamıslara bakıyorum okuyorum bakalım kısmet butceyı duzeltebılırsek 2.cı kamıs olarak almayı dusunuyorum
Okuma surf 8k da hemfikir kaldım. Fakat kamış konusunda öncelikle 3 parçalı kamış tavsiyeleri almak istiyorum. Ayrıca hibrit uçlu kamışlar var. Hassasiyet konusunda tubular sörf kamışlara göre daha iyi deniliyor. Sağlamlık konusunda da ayni şekilde iyi midir? Fiyat olarak hepsi çok mu yüksek kalır ortalama bir hibrit uç bulunabilir mi acaba?