Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇEŞMEDE 2 GÜNLÜK BALIK MACERAMIZ - 01 NİSAN 2016

avlakyeri

Aktif Üye
Adı
recai dönmez
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Arkadaşlar bu hafta rüzgar almadığından dolayı Çeşme Ildır bölgesini tercih ettik. Bilhassa benim için güzel ama çokda yorucuydu. Bununda nedeni 2 gün üstüste ava çıkmış olmam. Uykusuzluk beni zorlasada yine güzel görüntüler almayı başardım. Çupra, Karagöz, Mercan, Kolyoz ve Gopez izleyeceğiniz avlar olacak. İyi seyirler...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Sizin avlar belgesel tadında.. :)
Her zaman rast gelsin

tekinbeyaz

Yeni Üye
Adı
Tekin Beyaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sizinle Ege Av bayisinde karşılaşıp tanışmak, selfie çekmek benim için güzel bir anı oldu. Videolarınızı takip ediyorum, avlak yeri paylaştığınız siteniz amatör balıkçılık açısından muazzam değerde bence.

Oltanızdan çupra eksik olmasın, hanoslar yeminizi ziyan etmesin, rast gelsin.

Sent from my iPad using Tapatalk

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Recai. Bende seni gizli ve sinsice takip etmekteyim. Aynı zamanlarda defalarca balığa gittik. Ancak ben kıyı balıkçısıyım. İnşallah bir gün birlikte kıyı avı yaparız.

avlakyeri

Aktif Üye
Adı
recai dönmez
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Sizinle Ege Av bayisinde karşılaşıp tanışmak, selfie çekmek benim için güzel bir anı oldu. Videolarınızı takip ediyorum, avlak yeri paylaştığınız siteniz amatör balıkçılık açısından muazzam değerde bence.

Oltanızdan çupra eksik olmasın, hanoslar yeminizi ziyan etmesin, rast gelsin.

Sent from my iPad using Tapatalk
Teşekkürler kardeşim. bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım ilerde beraber avda yapıcaz ;) rastgelsin

avlakyeri

Aktif Üye
Adı
recai dönmez
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Tebrikler Recai. Bende seni gizli ve sinsice takip etmekteyim. Aynı zamanlarda defalarca balığa gittik. Ancak ben kıyı balıkçısıyım. İnşallah bir gün birlikte kıyı avı yaparız.
teşekkürler ustam. bende kıyı avını çok severim. birgün kararlaştırıp gidelim mutlaka.

hawk17

Aktif Üye
Adı
mehmet şahin
Recai kardeşim,bu gidişle outdoor,national geografic,discovery gibi kanallara transfer olucaksın gibime geliyor..Yine ve yeniden belgesel tadında bir görsel şölen hazırlamışsın.seni hem bu emeğin hem de tuttuğunuz balıklar için canıgönülden tebrik ediyorum.selamlar sevgiler..

avlakyeri

Aktif Üye
Adı
recai dönmez
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Recai kardeşim,bu gidişle outdoor,national geografic,discovery gibi kanallara transfer olucaksın gibime geliyor..Yine ve yeniden belgesel tadında bir görsel şölen hazırlamışsın.seni hem bu emeğin hem de tuttuğunuz balıklar için canıgönülden tebrik ediyorum.selamlar sevgiler..
Çok teşekkürler Mehmet ustam. teveccüğün. saygılar bizden abim

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Recai;
Belgesel tadında bir av raporu daha hazırlamışsın.:harika:
Eline emeğine sağlık,paylaşımın için teşekkür eder,Sana ve ekibine bundan sonraki avlarında başarılar diliyorum.:)
Her daim rast gelmesi dileğiyle.