Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cide'den Selamlar...

delipoyraz

Üye
Adı
Halil Ercan
Merhabalar...
Ben Kastamonu/Cide'den Halil.Cide'de yaşıyorum,iletişim sektörü ile uğraşıyorum.
Yaklaşık 2 yıldır amatör balıkçılığa gönül vermiş durumdayım,bu aralar her fırsatta sarıkanat ve lüfer yakalamaya çalışıyorum.Nasip olursa avlarımı sizlerlede paylaşmak isterim.
Herkese rastgele...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoşgeldin Halil.

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Hoş geldin hemşehrim. Keyifli paylaşımlar.

delipoyraz

Üye
Adı
Halil Ercan
Bu arada öğrenmek istediğim bir konu var.
Bir hafta öncesine kadar gerek yemli gerek atçek avlarımda çinekopta gayet iyi verim alıyordum.Fakat şu bikaç gündür balık deyimi yerinde ise bıçak gibi kesti.Oysa balıkçı ağlarından bol bol sarıkanat ve lüfer çıkıyor.Balık olduğu halde neden ben yakalayamıyorum diye sorduğumda,işten azçok anlayanlar,balığın artık dönüş yoluna girdiğini ve dönüş yolunda balığın yeme gelmediğini atçeklede tutamıyacağımı söylüyorlar.
Bu olay doğrumudur acaba ?

bahadir37

Aktif Üye
Adı
Bahadır Aydın
Halil abi seni aramızda görmek çok güzel internet ortamında bir hemşehri ile karşılaşmak hem de Cideli çok sevindim valla :) Aramıza hoş geldin havalar da soğuduğundan akıma geçmiş olabilir ama bu ay sonuna kadar devam eder bana göre

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Hoşgeldiniz.

Adı
Recep Çabuk
Hoşgeldiniz aramıza bende Tosyalıyım ama istanbulda yaşıyorum güzel raporlar bekliyoruz sizden

Adı
Recep Çabuk
Hoşgeldiniz aramıza bende Tosyalıyım ama istanbulda yaşıyorum güzel raporlar bekliyoruz sizden

delipoyraz

Üye
Adı
Halil Ercan
Hepinize teşekkür ederim,hoş buldum tekrardan.
Hemşehrilerim sizin için Cide'den bugün güzel raporlar sunmayı düşünüyordum ama olmadı malesef.Suyun soğukluğundan olsa gerek balık yoktu.