Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
eğer mantık doğru ise her türlü yer...yer mi cinli o cakalligi, yemez ..
amazon.com satın aldığım ürünler oldu. gördüğüm fiyattan aldım hep. tabii gümrük eklenenlerde oldu.vardır bi nanesi çapraz kurdan bu kadar ucuza alamazsın .. 10 tl ye catana makına hesabına gelıyor o zaman en basit olarak baktım
gümrüğe girmek için 70$ geçmen lazım. yada dengi parayı.277*0,44= 121 tl gibi bir sey hadi 125 tl de iyi lakin gümrük tarifesine girersen o zaman sıkıntı cıkabılır en az %40 daha ödersin
Hocam ürünlerinizin arasinda renginin rastgele olarak gonderilecegi yazanlar var. Dikkatinizde ise sorun yok uyarmak istedim.bende lrf için şunları düşünüyorum. siz ne dersiniz?
Trulinoya Minni VIB Otantik Balık 40mm 3.8g Sert Yem Çok Balıkçılık Lures Küçük Isca Yapay Yem Wobblers
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
(from AliExpress Android)
ücretsiz kargo 10 adet 2.8g balıkçılık metal kaşık yemler metal spinner cazibesi alabalık kaşığı minivan yemi wobbler yapay kaşık
Jerry 40pcs 10cm/4in 2.5g earth worm bloodworm soft bait fishing lure artificial stick pesca wacky drop shot fake plastic
Deli balık- 15x yumuşak plastik balıkçılık mini kurtçukları küçük parlayan solucanlar bas pike alabalık 50mm 0.5g
Trulinoya Mini Minnow 42mm 2.8g Fishing Lures Hard Bait Multi Water Depth With Treble Hooks Isca Arificial Bait
2 ADET/GRUP Yeni 2.8g Balıkçılık Kaşık Lure Payet Madeni Pul Metal Hard Bait Lures Tiz Kanca Pesca Mücadele Altın/ Gümüş LP05 P30
5000 lümen boruit rj-3001 far xm-l t6 2r5 led far 4 mod far fener avcılık kafa feneri( sadece lamba)