Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin'den aldığımız LRF sahteleri

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
varsa link bakalım. aliexpres ten hiç ürün almadım ama düşünüyorum bir iki parça şey.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
varsa link bakalım. aliexpres ten hiç ürün almadım ama düşünüyorum bir iki parça şey.
fish gripper diye aratip siparis sayisi en yuksek olandan asagiya dogru in iste yorumlara bak bu kadar

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Benim aldığım ürün bu 4.59$ a aldım fiyatına göre iyi okumada indirim varken 45tl ye geliyordu o sırada Türkiye den alinabilirdi daha iyi olacağı kesin birde ürün ufak bişey 20-22cm falandir ona göre ağız kısmının ufakligini göz önünde bulundurmak lazım.

ATB

Yeni Üye
Adı
Ahmet Turan BABACAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam Denedim, almak için sonuna kadar gittim. Uluslararsı adress seçerseniz TC kimlik numarası giriniz diye bir uyarı çıkıyor. Ama ne adreste ne fatura bilgilerinde kimlik no girecek yer yok. Bir şeyler yaptım ismimin yanına tac kimlik no yazdım demedim falan en son beni bir sayfaya attı, üzgünüz bu adrese gönderi yapamıyoruz dediler.