Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çinekop , Sarıkanat , Lüfer Avında Kullandıgınız Kamış

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Merhaba Arkadaslar yemlı cınekop sarıkanat lufer avında kullandıgınız ve cok memnun kaldıgınız kamıslar nelerdır ?? Yemlı av yapmayı dusunen arkadaslar ıcınde bır referans olmus olur

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Palamutdada bunu kullanıyon anlasılan aspire surf kamıs all-in-one senın ıcın reis ;)
Çingene palamutunda teleskopik kullanıyorum.
Şuan ki tam boy palamutlarda surf leader'ı kullanıyorum. Onunla bile kilolukları sudan kesmek zor oluyor.

MrCoder

Yeni Üye
Adı
Volkan
Shimano Ultegra 425 BX-G Parçalı kamış kullanıyorum.

B

BS Okuru

Misafir
OSKAR Victoria Surf Kamış 3,90mt 100-250gr

İlk aldığım kamıştı, rapala konusu için yetersiz olunca bende yemli de kullanmaya başladım. Beklemeli avlarda şimdiye kadar hiç üzmedi diyebilirim.

Velociraptor

Aktif Üye
Adı
ali sert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yuki Taylor Q3 4,20 cm 100 250 atar Hibrit uç. Kürdan kadar ucu var. 220 gramı rahat atıyorum. Yemli avlarda ve çaparide de çok hassas.

B

BS Okuru

Misafir
bazı kamıs ve makınalar varkı cıdden cok sagır oluyor malesef yemlı cınekop lufer sarıkanat famılyasında balıgın kafa atıslarını hıssetmek cıdden av esnasında cok keyıf verıyor ınsana dıger turlu kamıs ve makına sagır olunca malesef keyıflı olmuyor av

Moderatör tarafında düzenlendi: