Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇİPURA İZMİR PAŞA KEYFİ

rotasızgemı

Yeni Üye
Adı
hüsnü poyraz
Avlağınızı ve detayları paylaşırmısınız. :)
taşlık ve kumluk alanlarda deniyorum buralarda teke mamun türünde yemlere ulaşmamız çok zor boru kurdu geliyor İzmir den 3 gün yolda geçiyor kurdu sağlığını düşünün karades le devam ediyorum bıraz tuzlayıp günete kurutuyorum o şekilde

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Bu rapor benim gözümden kaçmış.:) tebrik ederim Hasan abi. Çok güzel kareler, gözümüz gönümüz açıldı. Böyle avlara hasret kaldık, :) herzaman rastgelsin.

caner88

Üye
Adı
caner
maşallah çok güzel balıklar :D her daim rastgelsin.acaba nasıl bir olta kullandınız, hangi iğne hangi yem :confused: :)

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Kutlarım herzaman neşeli ve bereketli olsun.

Sökeli

Aktif Üye
Adı
Sami Sökeli
2011 tarihli av olmasına karşın seyretmekten zevk aldıgımız kareler güzel.
tarihe dikkat ederseniz ekim ayı yani çipuranın en iyi av vermeye başladıgı zaman, çok rapor cevaplarında çipura için taşlık, kırmalık yer bahsedilir işte buna en güzel örnek,

Burada ne kadar kurşun agırlıgı kullanılır 20-30 maksimum 40 gr, gezer kurşunlu tek igneli takımda güzel iş yapar merada böyle balık olunca ignenin fazla önemi yok kullanılacak yeme göre igne seçimi yapılır, bu boy balıklarda kaç numara igne daha verimlidir No.3, 2 no da iş yapar abi sen olsan ne kullanırdın
sardalye takacaksam 1251/C 3, yengeç, mamun, kalamar türü yem 496 3
buraları hangi vakitte daha verimli olur klasik cevap ama gerçek sabah ve akşam suyu.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzel avlar gözden kaçsa da bir zaman sonra hakkı veriliyor tebrikler abime daha nice avlara rastgele:)

Adı
Osman Yüceler
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çuprada tuzlanmış sardalayayı önerirmisiniz

Adı
Osman Yüceler
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba ben foruma yeni katıldım ve çipura avı merkalısııym.Bana çupra avında hangi yemleri önerebilirsiniz.Sardalya ve sulunez ne kadar etkili olur.Avlak balıkesir burhaniye ve çevre avlaklar.Yengeç mamun ve madya dışında yem önerirseniz çok sevinirim.Acemiliğimin kusuruna bakmayın.En yakın zamanda cevabınızı bekliyorum.saygılarla

demir01

Yeni Üye
Adı
gürsel demir
çuprada beyaz yem güzel iş yapıyor, sülünes karides gibi