Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok aradım

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Gece bir gibi kurtlandım ani bir kararla bindim arabaya doğru meraya birinci mera ikinci mera üçüncü mera boş boş boş dördüncü meraya geldim saat gece ikibuçuk filan olmuştu bir Spinci vardı merhaba rast gelsin dedim varmı hareket dedim
Cevap veremeden denizdeki oynak sesleri beklediğim cevaptı
Sanırım beşinci atış sonrası balık bindi orta boy olduğu için çok zorlanmadan balığı rıhtımın üstüne aldım
Yaklaşık bir saat sonra makina kolu dönmüyordu kamışa yüklenince makinanın kalaması gevşek olmamasına rağmen hızlıca vızıldamaya başladı , kalama durunca tekrar kamışa yüklendim. Başını çevirmiştim balığın gelmeye başladı uysallaştı diye düşünürken biraz boşluk bıraktım gerginliğin bir an yok olması ile fırsatı değerlendirirerek ani bir çırpınışla kurtuldu.
İyi haber hiç havyar yoktu
Sevgilerimle
Xzoga 10-60 atarlı
Daiwa balistic lt 3000
Gosen jiging 1,5 PE
İma ko kırmızı kafa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
Çok zaman oldu abi. Güzel raporlarını merakla bekliyordum. Nasibin daim olsun. İnsan ne kadar usta olsa da insan işte. O kalama yakan balık da nasip olur bir gün inşallah

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Çok zaman oldu abi. Güzel raporlarını merakla bekliyordum. Nasibin daim olsun. İnsan ne kadar usta olsa da insan işte. O kalama yakan balık da nasip olur bir gün inşallah
Çok teşekkür ederim
Aynen hata insana mahsus

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Murat abi. Azimle sabırla devam etmek gerektiğini tekrar hatırlattın bana. Artık eskisi gibi 4-5 saat uğraşmayorum. Yarım saatte hevesim kaçıyor. Konsantrasyonum kayboluyor. Artık eski hevesli günlerdeki gibi uzun uzun çalışacağım. Telefon çalsın dursun.

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Tebrikler Murat abi. Azimle sabırla devam etmek gerektiğini tekrar hatırlattın bana. Artık eskisi gibi 4-5 saat uğraşmayorum. Yarım saatte hevesim kaçıyor. Konsantrasyonum kayboluyor. Artık eski hevesli günlerdeki gibi uzun uzun çalışacağım. Telefon çalsın dursun.
Çok teşekkür ederim
Balık işi sabır işi

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Afiyet olsun murat abi rakılık çıkmış işte :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Murat
Güzel av olmuş