Surffishing
Daimi Üye
Tebrikler Bahadır bey.Raporuyla,içeriğiyle kısacası herşeyiyle mükemmel bir rapor.Avlanılan levrekde gayet güzel.Şansınız daim olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili Birol,Mükemmel bir ekipten mükemmel bir av gecesi.
tebrik ediyorum arkadaşlar. Yakala -bırak operasyonu içinde ayrıca tebrikler...
Mükemmel bir av raporu olmuş,okurken de izlerken de çok keyif aldım.
Sevgili Hüseyin,şahane balıklar ve güzel bir son tebrikler. ama ben kepçeye takıldım ne kadar güzel bir kepçedir o![]()
Sevgili Doğu,Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş.
Hep böyle güzel avlar yapmanız dileğiyle, rastgele.
Sevgili Gökhan,Tebrikler, gerçekten güzel bir balık alıkoymuşsunuz, kaşarlı da güzel gitmiştir afiyet olsun
Denize iade edilen balıklar için ayrıca teşekkürü hakkediyorsunuz, Herkes sizin gibi o balıkları salmıyor malesef örneklerini sıkça görüyoruz, onlara da bu rapor örnek olur inşallah,
Rastgele...
Sevgili Emre,Bu avınız,levrek avında yılmadan,usanmadan çalışma ve aramanın başarıyı muhakkak getirdiğinin bir kez daha kanıtı oldu.
Bahadır Bey,önce ekibi ve sizi kutluyorum.Sonra bu güzel tosunları salabilme olgunluğunu gösterdiğiniz için tekrar kutlamak istiyorum.Hala kendimi bu olgunluğa,salabilme anlamında,erişebilmiş hissetmiyorum.Çok ispendek saldım;ancak böyle tosunları salabileceğimi henüz düşünmüyorum.Bu duyguyu,bu raporu sunarak bizlere yaşatmaya çalıştığınız için de teşekkür ediyorum.Aslında bazı zamanlarda levrek konusunda meraklı arkadaşlarla konuştuğumuz gibi aramızdaki yarış,salabilme anlamında başlamalı.
Böyle muhteşem paşalardan üç tena alırsam salabileceğimi düşünüyorum.Genelde tek balık alırım.Alınca da ikinci için denemelere devam ederim.Genelde ikinci pek olmadı.
Teknik açıklamalar,resimler ve anlatım da harika.![]()
Sevgili Sunay,Bahadır Abi ekibinizi ve sizi tebrik ederim, hepimize örnek olacak bir davranış, sizi takdir ediyorum. Doğaya ve balıklara saygı böyle olmalıdır.
Sevgili Şeref Bey,Tebrikler Bahadır
Tebrikler Aykut
Güzel bir av yapmanın yanında bir de inanılması zor bir şey yapmış o birçoğumuzun " ah o kadar boylusunu ben de tutabilsem keşke" diyeceği 2 koca balığı gözünüzü kırpmadan salmışsınız.
Daha önce de balık salanları gördüm ama siz bu çıtayı oldukça yukarı çıkardınız.
Umarım bu davranışınız tüm amatörlere bir örnek olur.
Koskocaman bir teşekkürler..
Emre'nin de " ben iki levrek birden yakalamadım" dediği gibi ben daha değil aynı günde iki, aynı haftada bile iki levrek yakalamadım.![]()