Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok güzeller - Yakala & Alıkoy ve Yakala & Bırak

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Bahadır bey.Raporuyla,içeriğiyle kısacası herşeyiyle mükemmel bir rapor.Avlanılan levrekde gayet güzel.Şansınız daim olsun.:)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Başarılı ve bir o kadarda başdan aşağı örnek teşkil eden avınız için tebriklerimi sunuyorum sizlere.
Daha nice güzel avlarınız olsun.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mükemmel bir ekipten mükemmel bir av gecesi.
tebrik ediyorum arkadaşlar. Yakala -bırak operasyonu içinde ayrıca tebrikler...
Mükemmel bir av raporu olmuş,okurken de izlerken de çok keyif aldım.
Sevgili Birol,
İlginiz ve beğeniniz için biz teşekkür ederiz. Keyfimize sizi de ortak edebildiysek ne mutlu.
Daha bereketli ve keyiflilerinin sizlerle olması dileklerimle, rastgele...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
şahane balıklar ve güzel bir son tebrikler. ama ben kepçeye takıldım ne kadar güzel bir kepçedir o :)
Sevgili Hüseyin,
Teşekkür ederiz. Kepçe kromdan. Bir çok kepçe kullandım ama bir çoğundan verim alamadım. Özellikle büyük balıklarla mücadeleli kepçelemelerde basit alüminyumdan yapılmış kepçeler verimsiz oluyordu. Bu krom kepçeyi ebat olarak da beğendikten sonra satıcı ile pazarlık bile etmedim:rolleyes: Tek kusuru, kayalık bölgelerde tek başına kepçeleme yaparken, ön kısmının açık olmaması:cool: O kadar olacak diyorum bende...
Sizlere de rastgele.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, gerçekten güzel bir balık alıkoymuşsunuz, kaşarlı da güzel gitmiştir afiyet olsun :)
Denize iade edilen balıklar için ayrıca teşekkürü hakkediyorsunuz, Herkes sizin gibi o balıkları salmıyor malesef örneklerini sıkça görüyoruz, onlara da bu rapor örnek olur inşallah,
Rastgele...
Sevgili Gökhan,
Dediğiniz gibi levrek gerçekten çok güzel. Tutkumdan olsa gerek, bana çok zarif görünüyorlar. Fırında kaşarlı olayına gelince, henüz gerçekleştiremedik, ama en güzel haliyle en kısa zamanda uğurlayacağız;)
Salınan balıklar umarım gene amatör balıkçıların oltalarına nasip olurlar.
Çok sevgili büyüğüm Orhan Küçükbiçmen'in dediği gibi; "Hepimiz öğrenmeye devam ediyoruz."
Öğrenme arzumuzun hep devam etmesi dileklerimle....

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
abi beni kendinize tekrar hayran bıraktınız izmirin güzel levreklerine selam olsun umarım bu sene bende bi siftah yaparım eee 2ci senemiz doldu kovalamada ama hala siftah yok hayırlısı.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu avınız,levrek avında yılmadan,usanmadan çalışma ve aramanın başarıyı muhakkak getirdiğinin bir kez daha kanıtı oldu.
Bahadır Bey,önce ekibi ve sizi kutluyorum.Sonra bu güzel tosunları salabilme olgunluğunu gösterdiğiniz için tekrar kutlamak istiyorum.Hala kendimi bu olgunluğa,salabilme anlamında,erişebilmiş hissetmiyorum.Çok ispendek saldım;ancak böyle tosunları salabileceğimi henüz düşünmüyorum.Bu duyguyu,bu raporu sunarak bizlere yaşatmaya çalıştığınız için de teşekkür ediyorum.Aslında bazı zamanlarda levrek konusunda meraklı arkadaşlarla konuştuğumuz gibi aramızdaki yarış,salabilme anlamında başlamalı.
Böyle muhteşem paşalardan üç tena alırsam salabileceğimi düşünüyorum.Genelde tek balık alırım.Alınca da ikinci için denemelere devam ederim.Genelde ikinci pek olmadı.
Teknik açıklamalar,resimler ve anlatım da harika.:harika::harika::harika:
Sevgili Emre,
Güzel ve teşvik edici sözleriniz için biz teşekkür ederiz. Her amatör balıkçı dostumuzun yapabileği bir davranış olarak düşünüyorum. Umarım örneklerini çokça göreceğiz. Sizlere de bu keyfi yaşatabildiysek ne mutlu bizlere.
Sizin de levrek avlarınızı keyifle takip ediyorum.
"ancak böyle tosunları salabileceğimi henüz düşünmüyorum" demişsiniz. Ben size katılmayarak;
"Salabileceğinizi düşünmüyorum" diyorum.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahadır Abi ekibinizi ve sizi tebrik ederim, hepimize örnek olacak bir davranış, sizi takdir ediyorum. Doğaya ve balıklara saygı böyle olmalıdır.
Sevgili Sunay,
Güzel sözleriniz için biz teşekkür ederiz. Ava ve avına saygılı tüm dostlarımızın yapabileceği bir davranış.
Daha bereketli ve keyifli avlar sizlerin olsun.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Bahadır
Tebrikler Aykut
Güzel bir av yapmanın yanında bir de inanılması zor bir şey yapmış o birçoğumuzun " ah o kadar boylusunu ben de tutabilsem keşke" diyeceği 2 koca balığı gözünüzü kırpmadan salmışsınız.
Daha önce de balık salanları gördüm ama siz bu çıtayı oldukça yukarı çıkardınız.
Umarım bu davranışınız tüm amatörlere bir örnek olur.
Koskocaman bir teşekkürler..

Emre'nin de " ben iki levrek birden yakalamadım" dediği gibi ben daha değil aynı günde iki, aynı haftada bile iki levrek yakalamadım. :)
Sevgili Şeref Bey,
Güzel ve teşvik edici sözleriniz için biz teşekkür ederiz. İnşallah bir çok amatör balıkçı dostumuz için teşvik edici olur. Emre Bey'in(müthişaman) dediği gibi yakala-bırak konusunda yarışa bile gireriz;) Açıkçası yiyecek balığımızı aldıktan sonra gerisi buzlukçuluk olacaktı. Kendi ortamlarında efelik yaparak gezecek olmaları bizi daha mutlu ve keyifli kılacak/kılıyor.
Son sözünüz ile ilgili şöyle bir bedduada bulunayım;
O kadar çok yakalayın ki, balıkları salmaktan kollarınız ağrısın;)
Sevgi ve selamlarımla...

Düzenlemeler için ayrıca teşekkürler...