Semih hocamBende şu kırmızı Kaliforniya solucanlarını merak ediyorum gübre için yetiştiriyorlar ya 🙂 acaba alıp evde bundan yetiştirsem balıkta iş yapar mı diye düşünüyorum.kaç aydır aklımda bir türlü sipariş verip deneyemedim.
Haklısın ama diğer yemler için de aynı şey geçerli denizde ya da karada yaşaması farketmiyor bence.boru kurdu sülünez yengeç sonuçta iğneye canlı takıp yem yapıyoruz pek hoşlandığımı söyleyemem bu durumdan.zaten böyle devam ederse yemliden vazgeçip spin ve lrf avına ağırlık vericem.henüz verim alamasamda yemli avdan daha zevkli geliyor at çek olayı 🙂Semih hocam
Yaratilis itibari ile karada yasayan sey suyun icinde ne kadar yasayabilir. Biraz hayvana eziyet olur diye dusunuyorum. Sende hak verirsin sanirim.
Söke’ye gideceğim birkaç gün içinde dediğin gibi sormayı düşünüyorum.umarım buradaki gibi değildir fiyatlar 🙂@Semih09 talep çok olunca tura gidenlerden vs sanırım fiyatları şişirmişler 5 ay önce almıştım didimden böyle değildi fiyatlar yolunu bulan buluyor imkanın olursa sökeye sor ordada iyi yemciler var akbüktede vardı ama sabit yeri yok arkadaşın teknecilere veriyor genelde paketle