Coreano Solucanı Denediniz Mi ?

çok para
kesildiğinde de suda çanlı kalıyormu ben hiç kullanmadım bunu benim içi en ideali boru kurdu ama dediğiniz gibi boşta çıkıyor çoğu zaman

Bende şu kırmızı Kaliforniya solucanlarını merak ediyorum gübre için yetiştiriyorlar ya 🙂 acaba alıp evde bundan yetiştirsem balıkta iş yapar mı diye düşünüyorum.kaç aydır aklımda bir türlü sipariş verip deneyemedim.

Bende şu kırmızı Kaliforniya solucanlarını merak ediyorum gübre için yetiştiriyorlar ya 🙂 acaba alıp evde bundan yetiştirsem balıkta iş yapar mı diye düşünüyorum.kaç aydır aklımda bir türlü sipariş verip deneyemedim.
Semih hocam
Yaratilis itibari ile karada yasayan sey suyun icinde ne kadar yasayabilir. Biraz hayvana eziyet olur diye dusunuyorum. Sende hak verirsin sanirim.

@Semih09 Semih sanırım tuzlu suda direk bozulur ve ölür derken bozulur gri renk olur cazibesin kaybeder suda biraz canlı kalmalı ki balığa cazip gelsin okuduklarımda çıkan sonuç bu o solucanda toprak solucanı gibi oldugu için dayanmaz sanırım sen yine iyisin didim de biz istanbulda ne yapalım 🙂 bedava yem bulma imkanın çok orman kampının önünde teke tutabilirsin kepçe ile veya tuzlu su solucan cıkarabilirsin

Boru kurdu pahalı olduğu için belki alternatif olabilir diye düşünmüştüm. geçenlerde toprak solucanı ile denedim mesela, balık atar atmaz vurmuştu ama iğneye takamamıştım 2 3 tanesini iğneye iple sarıp atmıştım.didimde yem fiyatları uçuk, şoklu sülünez 7.5 lira mamun 12-15 arası, boru kurdu yine aynı.haluk abi yem topluyormuş onunla gideceğiz bakalım müsait olduğu bir gün yem toplamaya.

Semih hocam
Yaratilis itibari ile karada yasayan sey suyun icinde ne kadar yasayabilir. Biraz hayvana eziyet olur diye dusunuyorum. Sende hak verirsin sanirim.
Haklısın ama diğer yemler için de aynı şey geçerli denizde ya da karada yaşaması farketmiyor bence.boru kurdu sülünez yengeç sonuçta iğneye canlı takıp yem yapıyoruz pek hoşlandığımı söyleyemem bu durumdan.zaten böyle devam ederse yemliden vazgeçip spin ve lrf avına ağırlık vericem.henüz verim alamasamda yemli avdan daha zevkli geliyor at çek olayı 🙂

@Semih09 talep çok olunca tura gidenlerden vs sanırım fiyatları şişirmişler 5 ay önce almıştım didimden böyle değildi fiyatlar yolunu bulan buluyor imkanın olursa sökeye sor ordada iyi yemciler var akbüktede vardı ama sabit yeri yok arkadaşın teknecilere veriyor genelde paketle

@Semih09 talep çok olunca tura gidenlerden vs sanırım fiyatları şişirmişler 5 ay önce almıştım didimden böyle değildi fiyatlar yolunu bulan buluyor imkanın olursa sökeye sor ordada iyi yemciler var akbüktede vardı ama sabit yeri yok arkadaşın teknecilere veriyor genelde paketle
Söke’ye gideceğim birkaç gün içinde dediğin gibi sormayı düşünüyorum.umarım buradaki gibi değildir fiyatlar 🙂

Toprak solucanı gübre solucanı gibi kurtlar denizde 3 dakikadan sonra eriyor . Attığın anda balık alırsan alırsın yoksa hemen bozuluyor. Bu arada yeminizi izmirden falan direk isteyin kargoyla 2,3 paket bile olsa gönderiyorlar . Ramazan istanbuldada bir çok yerde teke süzebiliyorsun hele limanlarda 12 ay boyunca oluyor.

Back