Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇORLU SARILAR GÖLETİ BALIK DURUMU

stamfold06

Üye
Adı
ALİ DÖNMEZ
Merhaba Arkadaşlar.Önümüzdeki sezon Sarılar Göleti ve çevresinde sazan avı yapmak istiyorum.Yolum uzun Tokat tan geleceğim.Balık durumu hakkında bilgisi olan var mı acaba.Teşekkürler...:rolleyes:

sweethome

Yeni Üye
Adı
Hakan Durgut
Tokat tan sırf sazan için sarılara gelecekseniz boşa zahmet etmeyin bence :D yolu bozuk, çamurlu, göl yazın ot ile dolar, dibi ottur, dip oltası atılmaz.. at çek ile turnaya deneyebilirsiniz.. 40 50cm arası çıkar.. sazan için tekirdağ yazıra gidin ;)

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
yağzır heee hey gidi günler,eskisi gibi çıkmıyormuş sanırım yağzırda büyük aynalılar vardı 10 yıl önce gittiğimde

sazancı

Yeni Üye
Adı
erdoğan görgüç
şimdi yok arkadaş 20 defa gittim 5 defa balık aldım en babası 2 kilo:rolleyes:

B@ND!T

Aktif Üye
2 hafta önce 750 gr lık tatlısu levreği aldım önceki gidişimde kiloluk turna yakalamıştım gerçekten su kalitesi ile verimliliği ile benim için gözde bir mera.

TR Angler

Aktif Üye
Sarılar göleti güzel bir mera. Turna ve tatlı su levreği için bende ara sıra gidiyorum. Sazan için ise sahile daha yakın yeni çiftlik göletini tercih ederseniz daha verimli av olur.