Gorkembjk
Aktif Üye
- Adı
- Görkem
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Herkese selamlar. Biliyorsunuz elimde crazee ajimeba kamışım vardı gözbebeklerimden satmaya kıyamadığım
maalesef tatilde kendi hatam sonucu üst parçanın en ucundan kırmıştım. Birkaç gün üzüntüden kendime gelemedim. Forumda başka bir konuya yazmıştım bu durumu. Herkes tamir olmaz 2. Uca kadar kesilir o şekilde kullanırsın dedi. Fakat forumumuzun gediklisi, yol göstericisi akif abi dedi ki bana bir epoksi al kamışla birlikte yolla aynı gün tamir eder gönderirim ama eski halinden çok seversen karışmam dedi
neyse yolladım gercekten de aynı gün tamir edip gönderdi. Dün av yapma şansı buldum gündüz jig ve sahte aksam jighead silikon ile 1,6 gram, 2 gram ve 0,7 gramla av yaptım. Erim desem aynı, hissiyat desem aynı balıkta çektim, dibe taktım asıldım da birisi verse kullansam tamirli olmadigini bilmeden kullanirdim heralde akif abiye yazdım ben mi bu işten anlamıyorum sen mi çok iyi yaptın diye. Özet olarak bu devirde bir abimiz cıkıyor kendi teklif ediyor beş kuruş istemeden şubeye gidiyor kamisi aliyor yapıyor 2 saat uğraşıyor geri şubeye gidiyor gönderiyor begenmezsen tekrar gönder diyor. Simdi ne denir nasıl teşekkür edilir bilmiyorum ama iyi ki varsın abi iyi ki tanıdık seni verdiği derya deniz bilgiler yetmiyor bir de imdadımıza yetişiyorsun kendi isteğinle @reelmaster beni bu kamışla tanıştıran elimden ucuza kapma hayallerini olan sen tamirli kamis kullanmazsın diyen ama akif abinin tamiri sonrası hayalleri suya düşen @umitdulger hocama da selamlar
Ekli dosyalar
-
29.2 KB Görüntüleme: 73
-
33.1 KB Görüntüleme: 71