Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cuma Akşamı Sabahlamalı Altınova Avına Yoldaş

Schizophrenic

Yeni Üye
Adı
Güvenç Balaban
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlarım herkese rastgelsin. cuma akşamı 6 gibi yemlerimi at çek sahtelerimi yağmurluğumu alıp atlayıp arabaya altınovaya levrek çipura avına gideceğim. varsa gelcek yoldaş arabada yer var aliağadan teker döner. herkese saygılar sevgiler.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
En iri levrekleri Aliağa'dan yakalarlardı. Ne oldu, bitti mi orada balık?

Schizophrenic

Yeni Üye
Adı
Güvenç Balaban
Kan Grubu
B Rh Pozitif
aslında doğru diyosunuz ama maalesef şu anda levrek yok. 1 ay sonra falan soğuk fırtınada başlar diye tahmin ediyoruz.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Rasgelsin. Erken gitmezsen yer bulamazsin benden soylemesi. Birde dikkat et cok yagarsa barajdan sel gelebilir. Oranin yagmuru belli olmaz. Daha once oldu. Arabayla Dikiliden cikarsin mazallah ama denizin altindan..

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeş bende Aliağadayım vallahi hafta sonu işim olmasaydı gelirdim sana eşlik ederdim inşallah başka bir sefere sana rastgelsin güzel raporlarını bekliyorum .

Schizophrenic

Yeni Üye
Adı
Güvenç Balaban
Kan Grubu
B Rh Pozitif
akşam saat 19:00 gibi avlak bölgeme gittim. benim avlanacağım yerde başkası olta attığından alternatif bölgeye geçtim hemen. hava fena patlak, yıldırım yağmur rüzgar dalga herşey merada mevcut, hemen surf oltalarımı mamunlayıp denize attım, yıldırım biraz kuvvetli olduğundan sıkıntı yaşamamak için yaklaşık gece 2 ye 2 kere hariç kadar arabadan çıkmadım, zaten vuruş da yoktu, gece 2'den sonra alarmımı 6 ya kurup uyudum, uyandığımda oltalarımı çektim, haydaaa oltamın ucunda nerdeyse 2 karış büyüklüğünde mırmır bey :D hemen oltaları yemledim yeniden attım oltamı atar atmaz bir 2 karışlık mırmır daha aldım, sonrasında 2 orta boy sargoz alıp günü bitirdim. asıl hedefim olan levrek beyler ortalıkta yoktu, avlanan usta amcalar da gece boyu 2 tane alabilmişler, bir tanesi camgöz köpekbalığı tutmuş, boyu yaklaşık 1 metre falandı :D fotoğraf çekemedim pek adetim de değildir ama burası için artık herşeyi fotoğraflıcam :D

ekleme: sahte denemeleri yaptım ancak inanılmaz rüzgar yağmur vardı, 22 gramlık sahtemi bile uzağa atamadım.

bu arada haftaya hava yine patlak yine aynı bölgeye gideceğim. bu sefer oltayı nereye atcağımı daha iyi biliyorum. gelmek isteyen olursa yeşillendirebilir.
saygılar.