akşam saat 19:00 gibi avlak bölgeme gittim. benim avlanacağım yerde başkası olta attığından alternatif bölgeye geçtim hemen. hava fena patlak, yıldırım yağmur rüzgar dalga herşey merada mevcut, hemen surf oltalarımı mamunlayıp denize attım, yıldırım biraz kuvvetli olduğundan sıkıntı yaşamamak için yaklaşık gece 2 ye 2 kere hariç kadar arabadan çıkmadım, zaten vuruş da yoktu, gece 2'den sonra alarmımı 6 ya kurup uyudum, uyandığımda oltalarımı çektim, haydaaa oltamın ucunda nerdeyse 2 karış büyüklüğünde mırmır bey

hemen oltaları yemledim yeniden attım oltamı atar atmaz bir 2 karışlık mırmır daha aldım, sonrasında 2 orta boy sargoz alıp günü bitirdim. asıl hedefim olan levrek beyler ortalıkta yoktu, avlanan usta amcalar da gece boyu 2 tane alabilmişler, bir tanesi camgöz köpekbalığı tutmuş, boyu yaklaşık 1 metre falandı

fotoğraf çekemedim pek adetim de değildir ama burası için artık herşeyi fotoğraflıcam
ekleme: sahte denemeleri yaptım ancak inanılmaz rüzgar yağmur vardı, 22 gramlık sahtemi bile uzağa atamadım.
bu arada haftaya hava yine patlak yine aynı bölgeye gideceğim. bu sefer oltayı nereye atcağımı daha iyi biliyorum. gelmek isteyen olursa yeşillendirebilir.
saygılar.