Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

D.A.M Quick Camaro 640FD Makine

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba,
aranızda yeniyim ve yeni makine ve kamış alacağım, makine için

D.A.M Quick Camaro 640FD Makine düşünüyorum, boğazda atış için uygun mudur , ayrıca misine kalınlığı 0,35 yeterli olacak mıdır, daha kalınını kullanmam gerekir mi?

scorpion26

Daimi Üye
Boğazda spin yapacaksan olur niye olmasın. 0,35 çok fazla 0,25 yeterli olur. 100-150 gr kurşun atmayı düşünüyorsan bu makina ile olmaz.

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
boğazda ağır iş yapacaksanız kesinlikle daha sağlam güçlü makinaya ihtiyacınız var demektir..

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben 3,60 lık 100-200 atatlı kamış ile damın 0,35 lik misinasını 190 mt kapasiteli 7 kg draglı bi makine beğenmiştim, az önce biriyle konuştum bunların boğazdan uzağa atış yaparsam işe yaramayacağını kıyıda iş yapabileceğini söyledi. Fikirleriniz nedir?

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Bütçenizi belirtirseniz daha isabetli öneriler gelecektir..

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kamış için 100 tl - makine için 100 TL bütçem var, yeni olduğum için hem makineyi zayi etmek istemiyorum, hemde bu makine ile adapte olup iyi makinelere sonra geçmek istiyorum (deneyim kazanma amacı ile :) )

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
sanırım bütçe paylaşınca kimse fikir belirtmeye değer bulmadı,
arkadaşlar bende sizler gibi yüksek bütçeli iyi makine ve kamışlar sahibi olmayı tabi ki istiyorum ancak yeni başlayacağım için bu paraları sonradan pişman olacağım birşeye vermek istemiyorum.
o yüzden düşük bütçe ile başlıyorum, herhalde kendimce bir tercih yapmam gerekecek.
deneme yanılma ile doğruyu bulurum herhalde. herkese tekrar teşekkür ediyorum.