Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

D.A.M Quick SLS 570 FD

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar

Almayı düşündüğüm bir surf makina hakkında yorumlarınızı almak istedim, daha önce kullanan yada gören varmı acaba ?

D.A.M Quick SLS 570 FD Surf Makine

Aslında aklımda garanti ve servis konusunda beni hiç mahçup etmeyen OKUMA markası var, fakat hoşuma giden Okuma Trio Rex Salt Reel TXS-60 FD modelini hiçbiryerde bulamadım.

D.A.M markasını daha önce hiç kullanmadım bu markanın servis ve yedek parça hizmeti konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Onur ben de Dam kullanmadım hiç. Tevfik ağabeyimin bir yazısından hatırladığım kadarıyla eski Alman Dam'lardan eser kalmamış sanırım. Bu Dam Quick'in ne çok serisi, modeli var hayret ediyorum :) Benim de en çok merak ettiğim makinesi şu: D.A.M Quick 4000FD Makine 9BB, Fiyatı 976,74 TL | SpotBalik.com.tr . Büyüleyici özellikte, Dam'ın sınırlı sayıda ürettiği efsane bir makine olduğunu duydum. Ne gereksiz yorum yaptım değil mi :D

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
515 grm diyor Can dikkatinden mi kaçtı yoksa farkında mısın:D
Daiwa Saltiga 4000 bile o kadar ağır değil :p
Yok Dündar'ım biliyorum ağırlığını :D Zaten spin için uygun gördüğümden falan değil, özellikleriyle sanki prototip olarak yapılmış bir abide gibi geldi bana, ondan öyle didiydim :D

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Onur ben de Dam kullanmadım hiç. Tevfik ağabeyimin bir yazısından hatırladığım kadarıyla eski Alman Dam'lardan eser kalmamış sanırım. Bu Dam Quick'in ne çok serisi, modeli var hayret ediyorum :) Benim de en çok merak ettiğim makinesi şu: D.A.M Quick 4000FD Makine 9BB, Fiyatı 976,74 TL | SpotBalik.com.tr . Büyüleyici özellikte, Dam'ın sınırlı sayıda ürettiği efsane bir makine olduğunu duydum. Ne gereksiz yorum yaptım değil mi :D
Can abi şu yeni samlardan bi kullananı bulamadım ;)
Bu makina geeçekten ilgimi çekti ama şüphelerim var okuma raw2 ye dönebilirim her an