Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

D.a.m yagi 3-15 kamış hakkında

retiikulum

Üye
Merhabalar,elimde d.a.m yagi 3-15 gr 225 cm kamış var. Bu kamış için akdenizde iş yapabilen sahte,kaşık ya da jig tavsiye eder misiniz? Ayrıca ben bu kamışla lrf yapabilir miyim? Kaç gr lık jigheadler iş yapar?

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Harika bir kamışmış. Geçenlerde indirimdeyken aldım. Denedim. 1 gramdan 5 grama kadar jigheadlerde aksiyonu hissedemem sanıyodum ama gayet güzel hissedip atabiliyosun. jiglerde erimide çok güzel.12 gramlik su üstüde denedim. Kamış hiç bayılmadı ve çok güzel aksiyon alabildi sahte. Sahte önerisi için bişey diyemiyorum.Sizinde hedef balığınız neyse ona göre sahte seçimi yapabilirsiniz.

AcemiUye

Aktif Üye
Harika bir kamışmış. Geçenlerde indirimdeyken aldım. Denedim. 1 gramdan 5 grama kadar jigheadlerde aksiyonu hissedemem sanıyodum ama gayet güzel hissedip atabiliyosun. jiglerde erimide çok güzel.12 gramlik su üstüde denedim. Kamış hiç bayılmadı ve çok güzel aksiyon alabildi sahte. Sahte önerisi için bişey diyemiyorum.Sizinde hedef balığınız neyse ona göre sahte seçimi yapabilirsiniz.
Nasibi/Nasibiniz bol olsun. İnidirimli, fiyatı nedir?

retiikulum

Üye
teşekkür ederim bilgi için .Ben hissiyat olmaz ,ya da atamam diye 5 gr lık jigheadler almıştım. O zaman 2- 3 gr jighead de ediyenim. Acaba bu kamışla hangi ipi kullandınız? İp kaç mm idi?

yalcinnoguzz

Aktif Üye

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Bende bu kamıştan almaya karar verdim :) Az varmış gibi birde bunu koyalım kenara keyifli bir kamışa benziyor

goldenhand35

Yeni Üye
Adı
Mert Can
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Bende bu kamışın 2-12 olanı almayı düşünüyorum levrek avı için nasıl bir kamış aksiyon ve tasmalama konusunda . Eğer 3-15 ini bulabilirsem onu alacağım. 210 boyu çünkü 2-12 olanın 2,3 gram jigheadlerde hassasiyet nasıl ?

mstftmr

Yeni Üye
Adı
Mustafa TEMUR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende bu kamıştan almaya karar verdim :) Az varmış gibi birde bunu koyalım kenara keyifli bir kamışa benziyor
@yalcinnoguzz bey @Sergi0 bey aldığınız dam 3-15 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
@yalcinnoguzz bey @Sergi0 bey aldığınız dam 3-15 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum
Merhaba 1 kez deneme yapabildim sonra malum olaylar patlak verdi kenarda duruyor ancak kamışı çok beğendim 12,5 gr sahtelerimde inanılmaz aksiyon veriyor ve sert aksiyonlarda kamış kendini çok çabuk toparlıyor aynı şekilde 3-15 bir kamış olmasına rağmen 2,5gr jig head ile hissiyatı oldukça tatmin edici almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.