Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Ballistic 2500 - Shimano Stradic 3000

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daha önceki açtığım konuda, tecrübeli spin avcılarından gelen mesajları topluca değerlendirdiğimde, biraz daha kaliteli bir makina kullanmak gerektiği sonucuna vardım. Çok fazla üst segmentlere çıkmadan, aşağıdaki makinalardan birisini almayı düşünüyorum.

Ya Daiwa Ballistic EX 2500 (244 gr, 460 TL) ya Shimano Stradic FJ 3000 (260 gr, 420 TL) ya da Shimano Stradic Ci4+ (200 gr, 530 TL) alacağım. Şu an üçü arasında gidip geliyorum.

Biliyorum, bu konu daha önce de tartışılmıştı. Fakat aradan zaman geçti. Tecrübeler biraz daha artmıştır diye düşünüyorum. Önerileriniz doğrultusunda kararımı vereceğim. Sizce hangisi?

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Shimano Stradic Ci4

benimde gözüm bu makinede, ama yaza doğru ancak alabileceğim.

scorpion26

Daimi Üye
Hiçbirini kullanmadım fakat alacak olsam seçimim stardic olurdu.

yekadam

Aktif Üye
Adı
Mert
valla bende hıc bırını kullanmadım bılmıyorum bu ıste tecrubemde yok ama ne bılıyım bana daiwa daha yakın daha sağlam daha sorunsuz bır makına gıbı gelıyor yada ne bılıyım ınsanların shımanoda yasadıkları poroblemler servısıyle alakalı olan problemleri benı bu markadan uzak tutuyor artık hatta suan kullandıgım makınada catana 4000 fb allahtan simdilık bır sorunum yok çok şükür. ama hangısını alırsan al hepsi birbirinden güzel makınalar sımdıden hayırlı bol trofelı avların olsun ıyı gunlerde kullan :D

anesthesia

Aktif Üye
Stradic ci4 2500 kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. Goren hastasi oluyor:)

Hafifligi ve kuvveti sayesinde 12 saat spin yaptigim oldu. Balik bulamadim ama makine yormadi :)
2500 kafa zaman zaman yetersiz kalabiliyor ama yine de spin icin baska aramam

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano Stradic Ci4

benimde gözüm bu makinede, ama yaza doğru ancak alabileceğim.
Hiçbirini kullanmadım fakat alacak olsam seçimim stardic olurdu.
valla bende hıc bırını kullanmadım bılmıyorum bu ıste tecrubemde yok ama ne bılıyım bana daiwa daha yakın daha sağlam daha sorunsuz bır makına gıbı gelıyor yada ne bılıyım ınsanların shımanoda yasadıkları poroblemler servısıyle alakalı olan problemleri benı bu markadan uzak tutuyor artık hatta suan kullandıgım makınada catana 4000 fb allahtan simdilık bır sorunum yok çok şükür. ama hangısını alırsan al hepsi birbirinden güzel makınalar sımdıden hayırlı bol trofelı avların olsun ıyı gunlerde kullan :D
Stradic ci4 2500 kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. Goren hastasi oluyor:)

Hafifligi ve kuvveti sayesinde 12 saat spin yaptigim oldu. Balik bulamadim ama makine yormadi :)
2500 kafa zaman zaman yetersiz kalabiliyor ama yine de spin icin baska aramam
Yorum yazan herkese teşekkürler
Bu durumda Stratic'e bir adım daha yaklaştık

Airerdem

Yeni Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşım konuya geçmi kaldım bilmem ama sana şunu söyleyeyim shimano nun kendi sitesinde dahi stradic modelleri tuzlu su kategorisinde bulunmuyor.. Daiwa ballistic mag sealed fiyatı pahalı ama eğer tuzlu suda kullanıp verim alayım diyorsan hiç düşünme al shimano 2 sene sonra atış telinde sorun yada roller bearing de sorun yaşarsın..