Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Caldia LT 3000D-C Problemi

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese Merhaba,

Sevgili arkadaşlarım, başlıktaki makineyi kullanan varsa bir şey rica edeceğim; makinenin kafasının içten bir fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz lütfen?

Balığa gidemediğimiz şu günlerde neyim var, neyim yok diye envanter çalışması yaparken kendime iş yaratıp " dur bir de ince temizlik yapayım " dedim. Hay demez olaydım :) Makinenin kafasının iç kısmında sanırım kalama sesini veren ince bir tel var, onu yerinde çıkardım ve geri takamıyorum... Aranıp durdum İnternet üzerinde ama herhangi fotoğrafını bulamadım. Bu makineyi kullanan varsa hayrına :) fotoğraf istiyorum...

Bir de yeni konu açmamak adına; bu makine için kullanabileceğim topuz veya yeni kol tavsiyesi verebilecek olan var mıdır?

Son düzenleme:

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba, LT serilerinin kafa ic yapisi birbirine benziyor olabilir, siz caldia’nin fotosunu koyar misiniz? Belki baska lt modelleriyle de ayni cikar..

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Cevap için teşekkür ederim.

Fotoğraf çekmek için elime aldığımda tekrar denedim ve ne şanslıyım ki, yakın gözlüğümün yardımıyla, o küçük teli yerine oturtmayı başardım :) Kalama sesini özlemişim :) Bu problem halloldu ama konudaki diğer sorum hala geçerli. Topuz veya yeni kol tavsiyesi verecek olan var mıdır ?

Bu arada fotoğrafı yine de paylaşayım ki, belki ihtiyacı olan birisi olabilir.

öncesi.jpgsonrası.jpg

Vasques

Yeni Üye
Adı
Mesut Dagli
Hepsinde ayni, gayet kolay takabilmeniz lazim. Oncelikle disara misinayi kistirdiginiz parcayi yerine yerlesirin, sonra telin uc kisimlari kafanin ic cidarlarina degecwk sekilde olacak. Bir bicak ucu ile hafiften baski uygulayarak pilastik parcanin icinde kalan kismina yerlestirin.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lt serilerinin kollari birbirine uyuyor, ben exist lt’ye fuego kolu aldim yedek.. topuz olarak yedek kola aliexpressten almistim ancak son aldigim seydi ve aliexpresi sildigim icin hangi modeli nerden aldigimi animsamiyorum..

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Linki var mıdır fuego kolunun ?