Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Daiwa Cartate 2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Equ

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Talip oldum ama bana reserve degil sanirim Mustafa:) baliga gidecez insallah bir ara:)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İlan günceldir yanına rapala marka sahte kutusu 1 adet daiwa ssr 97 kırmızı kafa 3 tane fortuna salti 1 tane ygk ip 200 metre 3 tane su üstü sahte kamış bantı ucu vs herşeyi ile birlikde fiyat 1500 tl resimler eklenecekdir

Equ

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Erol merhaba,
Ptesi'ye kadar 1000TL demiştin, talip oldum, reserve dedin, anladığım kadarı ile reserve iptal oldu. Şimdi ek malzemeler ekleyip fiyatı 1500TL yaptın, sadece makine için 1000TL geçerli midir? Yoksa tek satıştan vazgeçtin güncel fiyat yukarıdaki malzemelerle belirttiğin 1500'e mi çıktı?

Makine satışı 1000 TL verdiğin fiyat geçerli ise makineyi alacağım.

Hayırlı satışlar.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Erol merhaba,
Ptesi'ye kadar 1000TL demiştin, talip oldum, reserve dedin, anladığım kadarı ile reserve iptal oldu. Şimdi ek malzemeler ekleyip fiyatı 1500TL yaptın, sadece makine için 1000TL geçerli midir? Yoksa tek satıştan vazgeçtin güncel fiyat yukarıdaki malzemelerle belirttiğin 1500'e mi çıktı?

Makine satışı 1000 TL verdiğin fiyat geçerli ise makineyi alacağım.

Hayırlı satışlar.
Sadece makinada olabilir biri rezerve etmişti olmadı sıra sizde zaten makina bin tl diyerlerini almanıza gerek yok nasıl isterseniz olur zaten yeride biliyorsunuz

Equ

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tmmdir, su an yurtdisina gidiyorum, iban verirsen havale yaparim, 1 hafta sonra donecegim elden alirim veya donunce makineyi alirken elden veririm. Sana nasil uyarsa o sekilde yapariz.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tmmdir, su an yurtdisina gidiyorum, iban verirsen havale yaparim, 1 hafta sonra donecegim elden alirim veya donunce makineyi alirken elden veririm. Sana nasil uyarsa o sekilde yapariz.
Haftaya görüşürüz abi ozaman sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...