Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makine çok güzelde,Ebay fiyatı 350 dolarlarlarda acaba biz mi yanlış görmüş olabiliriz.525 dolar biraz uçuk rakam.Ersen merhabalar, makinayi yeni aldin sifirdan farksiz neden satiyorsun ?? hemde bu kadar uygun (ebay fiyati 525 $+vergisi),vardir hedefinde yine ust modeli alanada satanada hayirlisi olsun![]()
Evet haklisiniz steez modeliymis Certade 400 $ mis.Vergisi kargosu misinasi ve bekleme suresi dusunulurse yinede fiyat cok uygun.Makine çok güzelde,Ebay fiyatı 350 dolarlarlarda acaba biz mi yanlış görmüş olabiliriz.525 dolar biraz uçuk rakam.
Alana satana hayırlı olsun , yoksa yoksaaa exsit mı geliyor byeaaa.Mrb arkadaşlar.
Makina 2016 agustos ayında yurdışından alınmıştır. Vuruk, ezik ,çatlak hatta kılcal çiziği dahi yoktu, son derece güçlü ve akıcıdır. En fazla15 20 avda kullanılmıştır .kutu iceriği tamdır
Istedigim fiyat 1350 tl
Topuzsuz . 1250 tl
Ekli dosyayı görüntüle 54470 Ekli dosyayı görüntüle 54471 Ekli dosyayı görüntüle 54472 Ekli dosyayı görüntüle 54473 Ekli dosyayı görüntüle 54474 Ekli dosyayı görüntüle 54475
Evet suat abi Makinayı yeni aldım kullandım şimdi zirveye gözümü diktim .Ersen merhabalar, makinayi yeni aldin sifirdan farksiz neden satiyorsun ?? hemde bu kadar uygun (ebay fiyati 525 $+vergisi),vardir hedefinde yine ust modeli alanada satanada hayirlisi olsun![]()