Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa exceller 4,20m 150g kamış için makine tavsiyesi

Adı
Halit DELİORMANLI
Herkese Merhaba;

Daiwa Exceller 4,20m 150g atarlı tele kamış aldım. Bu kamış için 4500-6000 kafa makine tavsiyesi rica ediyorum.

Genelde kıyıdan yemli avlarda kullanacağım, Boğaza pek gitmiyorum

Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe Max 600TL

B

BS Okuru

Misafir
SHİMANO SOCORRO SW 5000

Socorro 6000 modelıne baka bılırsınız lınkdekı urun 5000 modelı aslında yemlı ıcın buda olur gereksız fazla mısına agırlıgı olmaz . bır dıp not eklıyım gerı donus mandalı makınalara alısmıs ısenız bu urunde gerı donus mandalı malesef yok bılgınız olsun. alısırmıyım pekı bu sekılde kullanmaya dersenız bır kac av zorluk cekebılırsınız lakın sonrasında makınaya alısır ve ona gore hareket edersınız.sımdıden bol trofelı avlar gecırmenız dılegıyle her daım rast gelsın keyıflı forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
Halit DELİORMANLI
SHİMANO SOCORRO SW 5000 ( SIFIR )

Daiwa Freams 4500J (İkinci El )

Siz hangisini tercih ederdiniz?

B

BS Okuru

Misafir
SHİMANO SOCORRO SW 5000 ( SIFIR )

Daiwa Freams 4500J (İkinci El )

Siz hangisini tercih ederdiniz?
Kendı adıma konusucak olursam dusur devırlı makınaları severım ayrıca hafıflık ve sıfır olması nedenı ıle shimano derdım tabı bu benım kısısel dusuncem bu arada bahsetmıs oldugunuz daıwa freams 4500j modelını denemedım nasıldır performansı bılemıyorum ınternetden bakındım ozellıklerıne bu bılgı ne derecede dogru bılemıyorum kapsamlı bır sekılde atastırmadım bu bılgı dogru ıse devırı 4,9 oldugunu gordum ve scorro nazaran bıraz agır oldugunu gordum bu sebeple shımano dedım. bu arada belkı aramızda bahsetmıs oldugunuz daiwa modelı denıyen arkadaslar vardır konuyu gorurlerse yazıcaklardır fıkırlerını buna gore bır tercıh yaparsınız.

Adı
Halit DELİORMANLI
@shimano öncelikli olarak ilginize ve açıklamarınıza teşekkür ederim.

Spin takımım Shimano Catana ve Exage 3000 olduğu için shimano!dan çok memnunun.

Önerilerinizi dikkate alacağım.

Başka önerisi olanlar var ise sabırsızlık ile bekliyorum