Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

DAİWA MAKARA KOLU ARIYORUM

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar aşağıda resmini gördüğünüz koldan arıyorum, elinizde atıl olan, bozuk makaralardan kalan, satıldığını bildiğiniz veya yönlendirebileceğiniz yerler varsa irtibata geçerseniz çok sevineceğim.
Daiwa'nın kolu aradığım Emblem veya saltiganın kolları uygun gibi,
Resim Emblemin temsili resmidir.
Saygılar.

Uploaded with ImageShack.us

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
gözler artık yorgunluktan başlığı ''daiwa karakolu arıyorum '' diye okur mu arkadaş kendi kendime gülüyorum :D üsküdarda bulabilirsiniz gibi bu koldan birkaç dükkan var zaten sorarsanız yardımcı olurlar

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
gözler artık yorgunluktan başlığı ''daiwa karakolu arıyorum '' diye okur mu arkadaş kendi kendime gülüyorum :D üsküdarda bulabilirsiniz gibi bu koldan birkaç dükkan var zaten sorarsanız yardımcı olurlar
:) Üsküdar'ı bugün gezdim maalesef yok, bir yer 7-8.aylarda gelebilir dedi.
Bir yer ise kodları varmış eğer uyan kol varsa kodu ile gel siparişini geçeriz dedi,
Ama ne kadar kötü bir kolu bile ülkemizde maalesef bulamıyoruz.

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aşağıdaki linkte emblem 5000 ve 5500 e tam olarak uyan kol satılıyor. ben aldım kullanıyorum. 3 haftada gelir. 40 dolar civarı maliyeti var.

Daiwa Emblem Pro 5500 Handle Upgrade shop.bluewater.net.au
Teşekkürler ilan için değerlendirmeye alacağım, ama bugün biraz daha araştırdığıma göre her kol benim yeni aldığım makaranın koluna uymayabilirmiş o yüzden tanıdık bir kaç arkadaşımda olan kolları ilk önce makinemde deneyip ona göre sipariş geçmek gerekliliğini anladım.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
elindeki makina emblem pro mu? eğer öyle ise benim linkte verdiğimden başka bir seçeneğin olmayabilir. ben çok araştırmıştım.