Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Regal LT 3000D-CXH Tekneden yemli avlar için uygun mu?

Sinan35

Yeni Üye
Adı
Sinan

6.2 Devir oranı , 93cm toplama , 10Kg drag , 215gr ağırlığı ve 9+1 Rulman var. Türkiye fiyatı 1000Lira. Buradan vergisiyle birlikte 700TL ye alabilirim.

İyi günler linkteki ürünü tekneden yemli avlarda kullanmak için düşünüyorum. Ne dersiniz? Muadili veya daha uygun olacağını düşündüğünüz tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tatli su makinasidir, rulmanlari ona goredir.. tekneden kullanacaginiz derinlik nedir.? Spin makinasi olarak tatli su da kullanmaniz uygun olur, derinden 20-25 metreden 70-80 gram kursun ya da balik cekerim diyorsaniz makinanin omru cok kisa olur.. zaten cekerken sizi cok yoracagi icin sizde kisa surede yenisini aramaya baslarsiniz.. ben tavsiye etmem..

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
750 tl ye alabileceğiniz tuzlu su, tekne modeli SPRO Zaltarc HD 7300 serisi. Ama ben en azından 7400 serisini almanızı tavsiye ederim. 7300 de güç konusunda problem yaşamazsın ama tur başına sarım can sıkabilir. 7400 serisinide 800 tl civarında bulabilirsiniz. Standart XS serisi tuzlu suda sorunsuzdur ama güç konusunda HD serisinin yerini tutmaz >Regal 3000 değil 6000 bile alsanız teknede kullanamazsınız !

Son düzenleme:

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bahsettiğin makina, tam bir alabalık makinası; hem devir, hem de boyut olarak.

Tekne dersen, en aşağı 60 lık boy ve daha düşük devirli makinalar çok daha sağlıklı olur gibi düşünürüm.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
750 tl ye alabileceğiniz tuzlu su, tekne modeli SPRO Zaltarc HD 7300 serisi. Ama ben en azından 7400 serisini almanızı tavsiye ederim. 7300 de güç konusunda problem yaşamazsın ama tur başına sarım can sıkabilir. 7400 serisinide 800 tl civarında bulabilirsiniz. Standart XS serisi tuzlu suda sorunsuzdur ama güç konusunda HD serisinin yerini tutmaz >Regal 3000 değil 6000 bile alsanız teknede kullanamazsınız !
Abi makineyi merak ettim bi bakayım dedim ama deli paraymış fiyatı bunu alabilmem için benim motosikleti satmam lazım 😁 resmen ikinci el motosiklet fiyatı bir sene önce olsa ikinci tofaş araba parasıymış 😁 TR'de şu an stokta yok alıcısı olmaz diye getirmiyorlar galiba

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi makineyi merak ettim bi bakayım dedim ama deli paraymış fiyatı bunu alabilmem için benim motosikleti satmam lazım 😁 resmen ikinci el motosiklet fiyatı bir sene önce olsa ikinci tofaş araba parasıymış 😁 TR'de şu an stokta yok alıcısı olmaz diye getirmiyorlar galiba
Fatih 30-40-45 ve 50 lik XS 30 luk ve 40 lık HD modelleri halen piyasada var. Fiyatları da bahsettiğim gibi. Hatta 50 lik modelini 800tl fiyata buldum ! Bende F/P ürünü olduğu için tavsiye ettim zaten. Toplasan stoklarda kalan 5 tane ya vardır ya yoktur! Ülkemizde liste fiyatının 1/3 üne satılan ama rağbet görmeyen modellerden sadece biri bu... Daha ne marka-modeller var ama malesef bizde alıcı bulamaz. Ben bile Light Shore Jig veya Heavy Spin de Spro kullanıyorum.. 11 rulman 4000 lik makinayı 800 liraya aldım, ama benden başka da kimse almaz?

Son düzenleme:

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spro ülkemizde pek tutulmadı galiba Akif abi ben de 10 sene once tatlı su için bir makinasını almıştım hala taş gibi , bence ürünleri baya kaliteli.