Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daıwa saltıga surf 6000 - shimano filgen td mi

ottoman

Aktif Üye
Adı
ibrahim
hangisini alırsanız alın ilişkenli meralarda zorlanacağınız kesin ben (pa) kullandığım için bunu yaşıyorum sol el ile sarma yaptığım için sol elimde ve parmaklarımda sıkıntı oluyor av sonrası bence almadan önce deneme imkanınız varsa arkadaşlarınızdan deneyin makinelerin isminden çok size sağladığı kolaylık önemli

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Ben bozacagını düşünüyorum. Devamli hızlı sar sar nereye kadar.belli bir zaman sonrada bıkkınlık vermeye başlıyor . Zaten 2 dibe takıp maketi kaybettikten sonrada insanda heves kalmıyor. Sen takım baglıyorsun millet balık yakalıyor

bosporus fisher

Daimi Üye
Aslında benimde kafamda bu iki makine var ve ikisi arasında gidip geliyorum.İkiside güçlü makineler lakin birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var.Saltiga surf hafifliğiyle pa fliegen ise bir turdaki sarımıyla dikkat çekiyor.PAF'I kullanıp bizzat test ettim ve hayran kaldım,gerçekten mükemmel hatta stella 8000 pg'yi kullanıp test ettim ve PAF daha konforlu geldi bana.Saltiga surfu kullanmadım lakin tarabya takımından(TFT) kullananlar akıntıda 300 gramı boş gibi çektiklerini söyledi.Ayrıca makinenin çok sağlam olduğunu ve böyle giderse eskitemeyeceklerinden yakınıyorlardı:)

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aslında benimde kafamda bu iki makine var ve ikisi arasında gidip geliyorum.İkiside güçlü makineler lakin birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var.Saltiga surf hafifliğiyle pa fliegen ise bir turdaki sarımıyla dikkat çekiyor.PAF'I kullanıp bizzat test ettim ve hayran kaldım,gerçekten mükemmel hatta stella 8000 pg'yi kullanıp test ettim ve PAF daha konforlu geldi bana.Saltiga surfu kullanmadım lakin tarabya takımından(TFT) kullananlar akıntıda 300 gramı boş gibi çektiklerini söyledi.Ayrıca makinenin çok sağlam olduğunu ve böyle giderse eskitemeyeceklerinden yakınıyorlardı:)
Zaten makineyi tarabya takımında gördüm:) , daiwa makineler genlede pek yakışlık olmaz ama bu alet aynı zamanda yakışlıklı idi;).Küçük kibar bir makina , kullananlar çok met ediyor.

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu 2 makine arasında ki en önemli farkın 1 turdaki misina sarımı olduğunu belirtmişsiniz, erol arkadaşımızın yazdığı da bu farkın biraz daha hızlı sarımla aşılabilmesi ( özellikle ilşkeni çok olan meralarda).
Peki hızlı sarım rapaladaki aksiyonu etkilermi , yada makinenin konforunu bozarmı.
Sizin konforunuz bozulur.
Ama Daiwa'yı kullanan tanıyorum, şikayet ettiğini duymadım-görmedim.
Ben şahsen fliegen derim. Kendim içinde aynı tercihi yaptım kullanıyorum.

tavuk ve yımırta muhabbetine döner bu konu :D
Konunun özeti de bu sanıyorum :)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bozmaz rapala zaten hızlı çekilir serdar abi ;)

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Serdar,
Söz konusu sarım sayısı 3-5-10 değil. Akşama kadar belki 100 belki 150 kez at-çek yapıyoruz. Bu kadar kez hızlı sar sar sar...
Kolun bir süre sonra çok hızlı sarımın oluşturduğu kasılmadan dolayı ağrımaya başlar.

Yine de sen bilirsin...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Zaten makineyi tarabya takımında gördüm:) , daiwa makineler genlede pek yakışlık olmaz ama bu alet aynı zamanda yakışlıklı idi;).Küçük kibar bir makina , kullananlar çok met ediyor.
Daiwalar yakışıklıdır.
Tabii en üst modelleri çok yakışıklıdır.
Ama pahalıdırlar.