Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

daiwa tournament 8 braid evo

sh@rk

Yeni Üye
Adı
necip
Kan Grubu
O Rh Pozitif
daiwa tournament 8 braid evo 26mm için shock leader düğümü önerebilirmisiniz?

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
26mm ipe shock yapmaya gerek yok diye dusunuyorum.ben daha inceleriyle shocksuz calisiyorum

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
0,26mm ile 300gr atarsınız :) Tabii mersin bölgesinde olduğunuza göre, spin için kullanıyorsunuz. Biz boğaz şartlarına göre düşünüyoruz hemen :)

sh@rk

Yeni Üye
Adı
necip
Kan Grubu
O Rh Pozitif
26mm ipe shock yapmaya gerek yok diye dusunuyorum.ben daha inceleriyle shocksuz calisiyorum
0,26mm ile 300gr atarsınız :) Tabii mersin bölgesinde olduğunuza göre, spin için kullanıyorsunuz. Biz boğaz şartlarına göre düşünüyoruz hemen :)
spin ve shore jig ile avlandığımdan 26 mm seçtim ve avlandığım bazı bölgeler kayalık olduğundan leader kullanmak zorundayım,örneğin akya yakalandığında kurtulmak için kaya altına girmeye çalışır veya ipeği, misinayı kayaya sürtmeye çalışır , eğer kaya altına girerse ipek sürtünmeye karşı zayıftır fakat fluro carbon misinalar sürtünmeye karşı daha dayanıklı olduğundan balığı kaya altından çıkartma şansımız vardır