Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa'dan farklı bir Spin Kamış

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Daiwa’nın Emeraldas MX serisi iki parçalı INTERLINE kamışında bir adet misina kılavuzu var. İkinci parçada misina kamışın içinden geçiyor.

Yararı özellikle gece avında yemin misinaya takılma sorunu ortadan kalkmış durumda. Yemi kamış üzerinde misinaya sık taktırıp kaybedenler için iyi bir çözüm.
1.3mm delik çapının iç yüzeyinin, su tutmama, ipin sürtünmesini azaltma gibi özellikleri varmış.
257 cm boyunda üç ayrı sertlikte ve 262 cm boyunda orta sertlikte 4 modeli var.

Ekli dosyalar

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Deliğinden ip geçirmek için bir şey düşünmüşlerdir sanırım.
Böyle bir şey kamışla birlikte verilmiyorsa, sert bir misina geçirilip ucuna makineden gelen ip bağlanıp çekilerek geçirilebilir.

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen yazdı sanırım yine Daiwa'nın İnterline Surf kamışını görmüştüm bahsettiğiniz aynı özellikleri taşıyor lakin uç kısmının bile çok kalın olduğunu gördüm ve hiç esneme payı yok gibi birşeydi, benim hoşuma gitmemişti. İçinden ayrıca misinayı takmak için tel gibi bir klavuzuda vardı.
Beni o günde düşündüren hani ip gibi malzemelere zaman zaman yosun,çöp vb.yapışmalar oluyor hani kamışın içerisinden geçerse tıkanma yolu açabilir diye düşünmeden edemedim, gerçi iç sistemindede misina klavuz yüzükleri gibi bir sistemde varmış, Daiwa bunu yaptığına göre herşeyi düşünmüştür bence ama yinede testden geçmesi gerekir diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Bundan yaklasik 5 yada 6 sene kadar önce Bu sekil bir kamis elime gecmisdi misina kamisin icinden geciyordu
Ama Ben pek memnun kalmadim atisda sorun oluyordu istedigim noktaya ve mesafe ulasamiyordum o yüzden birine vermisdim Belki benim acemiligime yada alisamadigimdan olabilir

HUNTERFATHER

Aktif Üye
Adı
Üstün
Modelini hatırlayamadığım Alba star markasının bir modeli vardı ama pek talep görmedi.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Bu kamış Daiwa'nın 2014 Bahar-Yaz yeni ürünleri içinde.
Kamışın iç yüzeyi ile ilgili geliştirilen özellikler Japonca anlatılmış.
Bildiğimden kullanmış olduğumdan değil, ilgimi çekti.
Bu sezon daha neler var, para kazanmak için geliştirdikleri:D

Ne denemeler yaptılar kim bilir, fakat sonuçta müşteri memnuniyeti önemli.
Burada olsa alır hemen denerdim.
FAkat 360 dolar ve navlun ücret, ayrıca bunu düşük tutmak için gemi nakliyatı vs.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Gece misina koptumu avı bırak..
Gündüz kamışı nu, gündüz..

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Daha önce Daiwa'nın surf kamışlarından biri de bu tip idi galiba; pek tutulmadı sanırım; pek pratik değil; bir-iki handikapı var sanırım...