Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dayanamadım! yeni kaşıklar...

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Herkese merhabalar.Havanın bozuk olmasına rağmen akşam için yaptığım av planının heyecanı içimi kaplamış bir şekilde işlerimi halletmek için çarşıya inmiştim. Nasıl olduğunu anlamadan bir baktım ki yine balık malzemeleri satan bir dükkanın önüne gelmişim. Gelmişken içeri girip biraz gezinip muhabbet etmeden olmaz diyerek daldım mağazaya :) Malzemelere bakarken yeterince sahtem olmasına rağmen kaşık konusunda eksik olduğumu farkettim ve fotoğrafını göreceğiniz 3 arkadaşın bonservisini alarak renklerime bağladım. Umarım alacakları yavrularla bendenizi mutlu ederler. Her ne kadar durgun geçen sezon hepimizin canını sıksa da bizim iyi ki kaybolmayan umurlarımız var. Herkese gönlündeki balıklarla güzel günler dilerim.20171223_112202.jpg

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese merhabalar.Havanın bozuk olmasına rağmen akşam için yaptığım av planının heyecanı içimi kaplamış bir şekilde işlerimi halletmek için çarşıya inmiştim. Nasıl olduğunu anlamadan bir baktım ki yine balık malzemeleri satan bir dükkanın önüne gelmişim. Gelmişken içeri girip biraz gezinip muhabbet etmeden olmaz diyerek daldım mağazaya :) Malzemelere bakarken yeterince sahtem olmasına rağmen kaşık konusunda eksik olduğumu farkettim ve fotoğrafını göreceğiniz 3 arkadaşın bonservisini alarak renklerime bağladım. Umarım alacakları yavrularla bendenizi mutlu ederler. Her ne kadar durgun geçen sezon hepimizin canını sıksa da bizim iyi ki kaybolmayan umurlarımız var. Herkese gönlündeki balıklarla güzel günler dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 69190

Hayırlı olsun.Birde hamsi lazım araya...

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhabalar.Havanın bozuk olmasına rağmen akşam için yaptığım av planının heyecanı içimi kaplamış bir şekilde işlerimi halletmek için çarşıya inmiştim. Nasıl olduğunu anlamadan bir baktım ki yine balık malzemeleri satan bir dükkanın önüne gelmişim. Gelmişken içeri girip biraz gezinip muhabbet etmeden olmaz diyerek daldım mağazaya :) Malzemelere bakarken yeterince sahtem olmasına rağmen kaşık konusunda eksik olduğumu farkettim ve fotoğrafını göreceğiniz 3 arkadaşın bonservisini alarak renklerime bağladım. Umarım alacakları yavrularla bendenizi mutlu ederler. Her ne kadar durgun geçen sezon hepimizin canını sıksa da bizim iyi ki kaybolmayan umurlarımız var. Herkese gönlündeki balıklarla güzel günler dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 69190
Hayırlı olsun.Birde hamsi lazım araya...
Sevgili Emre,
Hayırlı olsun,Aldığın kaşıklarlarla umarım güzel avlar yaparsın.Sevgili Eşref Üstadımızın önerisini de ihmal etmemek lazım;)

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Eşref abi benim acemi olduğumu bilir:) spin takımımı kurarken görüşleri çok etkili oldu sağolsun. Eşref abi hamsi dediğin sırtı kara altı gri modelse aldım yerde fladen nidingen vardı ama gram ı benim takıma uymadı. Önerebileceğin model varsa arkayı dörtlerim:) saygılar.

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Eşref abi önerdiğin ürün yoktu. Onun yerine yeni seri beyazı aldım ama doğru tahmin etmişim görünce onuda alacağım inşallah.

M

MALKOÇOĞLU

Misafir
En sağdaki ve ortadaki mükemmel bendede var . Hayırlı olsun umarım bol balık alırsın ,rasgele...

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Saat 16 30 gibi başladığım avımı saat yirmi civarında sonlandırdim. Bütün kaşıkları denedim ve tek bir vuruş dahi alamadım ama olsun yinede çok güzeller:) kasıklara vuruş gelmeyince çapariye döndüm. 25 civarı istavrit (irisinden) ve 1 adet yolunu şaşırmış çinekopla eve döndüm. Herkese hayırlı akşamlar.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pembe tonlarda fladen tarzı kaşıkla çok güzel bir levrek aldım iki hafta önce. Atışları keyifli. Çekişi keyifli. Kaşıklarla yola devam edeceğim. Ben de bugün boş döndüm. Meramın yolu kardan dolayı kapalıydı. Ulaşamadım. Alakasız bir yerdeydim bugün. Boş döneceğim belliydi ama bir defa balığa çıkınca insan denemeden dönemiyor.
Yarın tekrar merama ulaşmayı deneyeceğim.
Sizin kaşıklardan ortadaki sarı turuncu levrek için olur. Lüferde sağdaki gümüş denenebilir. En soldaki için fikrim yok.

Fladen nidigen'in 18 22 ve 28 gramlıkları var. Size 18 gr olanlar uyabilir. Çok basit ama çok etkili kaşıklar.