Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Decathlon surfcasting makine

.:EmR@H:.

Üye
Arkadaşlar iyi günler
Decathlon dan surf makina almayı düşünüyorum,güzel kaliteli birşey olmasını istiyorum. Bütçe max 5000 tl
Baktığımda genelde caperlan ve 1 adet okuma vardı. Daha önce bakıp bana model tavsiye edebilicek varmı.

Yada bu fiyata daha iyi başka makina tavsiyeniz varsa alabilirim.

Son düzenleme:

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben genelde decathlon makineler kullanıyorum adonis 7000 makine var baya da memnunum ancak güncel makineler aynı şekilde sağlam mıdır bilmiyorum. bütçetiniz civarında okuma 8k bulunabilir.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Decathlonda okuma flite surf olta makinesi vardı, ben aldım. Memnunum ama bahsettiğiniz fiyatlarda değil. Bunun dışında bence 5000 tl bütçe var ise ve illaki decathlon olsun demiyorsanız esnaf arkadaşlar da güzel makineler önerebilirler bu rakamlara bence.

Üye
Decathlonda okuma flite surf olta makinesi vardı, ben aldım. Memnunum ama bahsettiğiniz fiyatlarda değil. Bunun dışında bence 5000 tl bütçe var ise ve illaki decathlon olsun demiyorsanız esnaf arkadaşlar da güzel makineler önerebilirler bu rakamlara bence.
Evet sizin dediğiniz 8-9 civarı. Daha kamış falanda alıcam. Esnaftan almakta aklımda ama Bursa da güvenilir sağlam bir yer bilmiyorum.

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nilüfer Av bursa'da, çok sağlam esnaftırlar. Yardımcı olurlar. Şahsen 3-4 defa alışverişim olmuştu ve çok memnun kalmıştım.

NOT: Çok özür dilerim Nilüfer Av Bayii. demek istemiştim ama yanlış yönlendirmişim. Kusuruma bakma hocam @.:EmR@H:.

Son düzenleme:

Üye
Nilüfer Balıkçılık bursa'da, çok sağlam esnaftırlar. Yardımcı olurlar. Şahsen 3-4 defa alışverişim olmuştu ve çok memnun kalmıştım.
Hocam Nilüfer balıkçılık yazdığımda restaurant çıkıyor :) acaba tam olarak adı nedir?

Ekte yolladığım yermi acaba

Ekli dosyalar