Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dechatlon Sahte Yem Tavsiyesi

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar;

5-15 Gr Atarlı olta takımımla denizde kıyıdan (çok nadiren tekneden ) spin yöntemiyle balık avı yapmak istiyorum. Dechatlondan bir kaç sahte seçtim. Ama iş yapıp yapmayacağı konusunda bir fikrim yok.
Bu konuda siz değerli üstadlarımızın fikirlerini almak istiyorum. Linkleri ekledim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Avcı Balık Balıkçılığı - CHELT 75 KIRMIZI KAFA

Tuzlu Su Balıkçılığı - BIASTOS CASTJIG KAŞIK

Tuzlu Su Balıkçılığı - Sahte Yem 12cm 14,2gr Mavi Tolson 120 Mackerel

https://www.decathlon.com.tr/4042-bando-sert-balik-55gr-10-id_8384552.html

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Dechatlon olması şart değil Antalya-Kumluca' da balık av malzemesi satan yerlerde bulabileceğim herhangi bir sahte/sahteler de olabilir. Bu konuda henüz çok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

mlh

Üye
Adı
Melih Özcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu ürünlerin muadillerini internetten çok rahat bulabilirsiniz, çoğu sitede ücretsiz gönderi yapıyor. kaşık olarak hansen pligrim önerebilirim.

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@mlh yardım için teşekkür ederim. Önerinizi de sipariş vereceğim hangi balıklarda etkili olur önerdiğiniz sahte ?

mlh

Üye
Adı
Melih Özcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim İnternet ten sipariş etsem yetmeyebilir pazartesi günü Antalya ya yola çıkacağım inşallah ords ki balıkçılar da bulabilirim

mlh

Üye
Adı
Melih Özcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
favori ürünler bunlar zaten mutlaka bulursunuz. En kötü yazarsınız burdan yardımcı olmaya çalışırız