Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dejavu..Eskihisar......

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün sabah bir ara uyandım sabah 4:30 civarıydı....
Tekrar yattım biraz dalmışım sabah 5 yok uyku tutmuyor.Önce kendime bir cay demledim.Bir bardak içip gerisini termosa doldurdum.Sırt çantama takımlarımı doldurdum marja bastım derken sabah 6 civarı Eskihisar iskeledeydim.Mübarek otobüs durağı gibi neyse avlanırken tanıştığım bir iki arkadaşta oradaydı girdim aralarına başladım çapariye.Hey Maşallah ince takımlara halk günü yapıyor mübarek bir ara kesiyor yarım saat kadar dinleniyoruz sonra devam.Bir ara epeyce yorulmuştum at çek yapmaktan çapari birkez boş gelsin bırakıcam dedim ama gelmedi.(Övünmek gibi olmasın kendi bağladığım Arnavut çapariler)Tüm kıraçaları hatta üstünü suya bıraktık.Seneye lazım olur diye:))
Akşam 17:15 civarı son gelenleride bu kadar yeter deyip denize iade ettikten sonra hanımla küçük bir telefon konuşması yaptık.Balık bol bacanaklarda buluşup güzel bir sofra kurduk toplam 8 kişi doya doya yedik biz bacanakla balkonda rakı balık keyfi yaptık en az iki kilosunu pişerken çoçuklar tava başı götürdü..Yine bize boş cevirmedi bizi Eskihisar yine dejavu.........
Herkese sevgiler selamlar...Resimler az sonra Bacanaklardayım hala:)

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Mert
Afiyet olsun

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Afiyet olsun.

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Afiyet olsun mert abi güzel balıklar ellerine saglık :) Bir dahaki organizasyonda getirde bakalım şu çaparilere :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler abi bereketli güzel geçmiş afiyet şeker olsun

caner88

Üye
Adı
caner
tebrikler afiyet olsun...afiyet olsun.Ancak yasal sınır olan kişi başı avlanma 5kg diye hatırlıyorum.amator balıkçılar olarak buna dikkat etsek daha iyi olur diye düşünüyorum.saygılar...

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler afiyet olsun...afiyet olsun.Ancak yasal sınır olan kişi başı avlanma 5kg diye hatırlıyorum.amator balıkçılar olarak buna dikkat etsek daha iyi olur diye düşünüyorum.saygılar...
Bundan sonra terazimi yanımda taşıyacağım malesef göz kararı bu kadar oldu:harika: