Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deneyip Memnun Kaldığınız Aliexpress Lrf Malzemeleri

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Link paylaşırmısın :)
ürünü bir arkadaşım önerdi ben henüz denemedim , kokulu iş yapacağını düşünüyorum ama yine de siz yorumları lütfen okuyun
Fishing Lure Soft 10pcs 15cm/3.2g Esfishing Artificial Soft Bait Scolopendra 6" Worm Swimbait Tackle Lifelike
2 haftada geldi bana ama o zaman kargo ücreti vardı kayıtlı geldi ufak bir videosunu da çektim müsait olunca eklerim
yorumlarda Türk kardeşimiz isome pembe ile karşılaştırmasını yapmış
arkadaşa whatsuptan göstermek için çekmiştim çok özeli bir video değil kusura bakmayın

diğer elime ulaşan ürün
SHUNMIER 20pcs 0.3g 4cm Worm Soft Lures Fishing Pesca Fish Peche Wobblers Tackle Leurre Souple Isca Artificial Soft Baits Carp -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

aksiyonu

Son düzenleme:

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ürünü bir arkadaşım önerdi ben henüz denemedim , kokulu iş yapacağını düşünüyorum ama yine de siz yorumları lütfen okuyun
Fishing Lure Soft 10pcs 15cm/3.2g Esfishing Artificial Soft Bait Scolopendra 6" Worm Swimbait Tackle Lifelike
2 haftada geldi bana ama o zaman kargo ücreti vardı kayıtlı geldi ufak bir videosunu da çektim müsait olunca eklerim
Denemeden bilinemez ki. O anda iş yapar sonra yapmaz vs vs. Fiyat olarak makul denemek.lazim. Sekil olarak güzel gözüküyor.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşa whatsuptan göstermek için çekmiştim çok özeli bir video değil kusura bakmayın

diğer elime ulaşan ürün
SHUNMIER 20pcs 0.3g 4cm Worm Soft Lures Fishing Pesca Fish Peche Wobblers Tackle Leurre Souple Isca Artificial Soft Baits Carp -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

aksiyonu

Isome XL kadar kalin givi geldi bana ama yumuşaksa sagi solu oynuyorsa guzel is yapabilir bence :harika:

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Isome XL kadar kalin givi geldi bana ama yumuşaksa sagi solu oynuyorsa guzel is yapabilir bence :harika:
açıkcası videoyu iftar saatine çektiğim için kokusundan çekindim ve sıvı kaplı olduğu için eldiven takmam gerekiyordu onunda bir oynak videosunu akşama çekerim kısmetse : )
15 cm bunları 3 e bölüp mü kullanmak mantıklı ?

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
açıkcası videoyu iftar saatine yakın olduğu için kokusundan çekindim ve sıvı kaplı olduğu için eldiven takmam gerekiyordu onunda bir oynak videosunu akşama çekerim kısmetse : )
Ne kadar yumusak bilmiyorum ama 3 e bolersen askiyonu bozulabilir diye dusunuyorum ikiye bolsen yeterli olur bence

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
açıkcası videoyu iftar saatine çektiğim için kokusundan çekindim ve sıvı kaplı olduğu için eldiven takmam gerekiyordu onunda bir oynak videosunu akşama çekerim kısmetse : )
Kuyruk salinimini gormek lazım bence ama 2 ye bölmek daha mantikli. Zaten uygun fiyat posanin posasina gerek yok :)

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamerayı bir yere dayayarak dener misin -:)
Hüseyin bey youtuber ligia adim adim ilerliyorum sayenizde :) hazırlık yapıp deneyecegim ama isome pembeyide edineyim ondan sonra karsilastirlami bir video ekliyeyim