Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Ayrıcalıklı avcının ayrıcalıklı balıkları.Lezzet dolu,zevk dolu,keyf dolu.
Hemde spin takımla zevkin doruğunda hazla
Tebrikler
Sevgimle kalasın

Ağabeyim,efsane üstadım,şu anda neler hissettiğini biliyorum.Spin balıkçılığının en önemli üstadlarından birisin.Nasıl avlandığımı ve nasıl keyif aldığımı en iyi bilensin.

"Hemde spin takımla zevkin doruğunda hazla
Tebrikler"

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
Cahit bey iyi akşamlar sizlerin forumlarınızı zevkle okuyorum tebrik ederim.Bizim meramız kabataş bize yakın diye ama hafta içi boğaza gitmeyi düşünüyoruz.Ancak araba park edecek yer olan mera bilmiyoruz.Bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.Herkese iyi akşamlar.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit bey iyi akşamlar sizlerin forumlarınızı zevkle okuyorum tebrik ederim.Bizim meramız kabataş bize yakın diye ama hafta içi boğaza gitmeyi düşünüyoruz.Ancak araba park edecek yer olan mera bilmiyoruz.Bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.Herkese iyi akşamlar.

Emin Bey,Size Anadolu Yakası için yer verebilirim.Kuleli'ye gidebilirsiniz.Subay evleri durağını geçtikten sonra ilk sağa sapın.Orası arabanızı park etmek için çok uygundur.Sevgiler...

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
Çok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
Sevgili üstadım Anadolu yakasında canlı istavrit nereden temin edebiliriz biz avrupa yakasında kumkapıdan canlı alıyoruz kovaya koyup hava pompası ile avlak yerine kadar canlı muhavaza ediyoruz sonra livara atıyorum.Bu konudada yardımlarınızı bekliyorum tekrar teşekkürler.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Sevgili üstadım Anadolu yakasında canlı istavrit nereden temin edebiliriz biz avrupa yakasında kumkapıdan canlı alıyoruz kovaya koyup hava pompası ile avlak yerine kadar canlı muhavaza ediyoruz sonra livara atıyorum.Bu konudada yardımlarınızı bekliyorum tekrar teşekkürler.

Sevgili kardeşim,canlı istavrit'i Kadıköy Balıkçılar Çarşısında bulabilirsiniz.Ama canlı istavrite bence gerek yok.Taze olsun yeter.Sabah 9:30 da balık arabaları çarşıya gelir.Kasalar indiğinde üstü buzlu iken hemen alın.Çünkü taze balıkları dünden kalmış bayatlarla karıştırıyorlar.Rast gelsin...