Balıkoltası
Daimi Üye
Saros toriğinden lakerda mı? Aman diyeyim 2 senedir telef olduk onun yüzünden. 🙂 Allahtan bu sene kiloluk boğaz balıkları boldu da zevkle lakerda yiyebiliyoruz.
Bu arada afiyet olsun Eşref abi.
Saros toriğinden lakerda mı? Aman diyeyim 2 senedir telef olduk onun yüzünden. 🙂 Allahtan bu sene kiloluk boğaz balıkları boldu da zevkle lakerda yiyebiliyoruz.
İyi olmuyor mu? 🙂Saros toriğinden lakerda mı? Aman diyeyim 2 senedir telef olduk onun yüzünden. 🙂 Allahtan bu sene kiloluk boğaz balıkları boldu da zevkle lakerda yiyebiliyoruz.
Bu arada afiyet olsun Eşref abi.
Doğrusunu söylemek gerekirse yenecek gibi bile olmuyor yani lakerda ile uzaktan yakından alakası yok. Sıfır yağ.İyi olmuyor mu? 🙂
Olması için bir tavsiyen var mı? Süre olarak vs.Doğrusunu söylemek gerekirse yenecek gibi bile olmuyor yani lakerda ile uzaktan yakından alakası yok. Sıfır yağ.
Ha farklı sürü girmiş olup yağlı balıksa bilemem tabii ama sanmıyorum. 2 sene hem olta hem balıkçıdan alınma balıkla yaptım. Olmuyor.
O balıklardan olmaz. Hala kaldıysa iri palamut veya halden karadeniz-marmara toriği al derim. Tane 150-200 ₺ olur genelde. 100₺ altına satılanlar saros toriğidir. En olmadı balıkçıdan hazır lakerda 🙂Olması için bir tavsiyen var mı? Süre olarak vs.
KEndi avladığımla yapmak istedim. Neyse bakacağız artık oldu oldu olmadıysa yapacak bir şey yok 🙂O balıklardan olmaz. Hala kaldıysa iri palamut veya halden karadeniz-marmara toriği al derim. Tane 150-200 ₺ olur genelde. 100₺ altına satılanlar saros toriğidir. En olmadı balıkçıdan hazır lakerda 🙂