Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video Deniz'in Balonlarla imtihanı | Konyaaltı sahilinde Dev Balon Balıkları yakaladık

Balıkta Satori

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Deniz, spin takım ile ilk tecrübesini Konyaaltı sahilinde Balon balıklarıyla yaşadı.
Sabah suyunda baraküda yakalamak umuduyla, Konyaaltı sahilinde yaptığımız denemelerin sonucunda hedeflediğimiz balığı yakalayamasak da, Deniz'in spin avı ile ilk tecrübesini yaşaması açısından çok güzel ve heyecanlı bir gün oldu.

Aslında bu balıklar Akdeniz bölgesinde, sportif olta balıkçılığına yeni başlayanlar için, büyük balık ile mücadele tecrübesi ve zevki bakımından bir fırsat. Tabii keskin dişlerine dikkat etmek kaydıyla...

Ben de bu balığı sportif balıkçılık anlamında yakalamaktan çok keyif alıyorum ve çoğu kişinin aksine bu balığı seviyorum da.

Herkese Rastgele!

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Tebrikler öncelikle ilk avlar her zaman daha heyecanlı ve zevkli olur. Bende 3 haftadır antalya konyaaltı tarafındayım. Şu aralar pek balık yok. Akşam suyunda ufak boylarda baraküdalar çıkıyor gecen gün yakaladım ve saldım. Suyun sıcaklığı yüksek biraz soğuması lazım diye düşünüyorum.