Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Denizin bereketi... 07.08.2010 Saros

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Tebrik ederim Arif abi, Yaşar abi, saros herzamanki gibi yine cömertliğini göstermiş, balıklar oltalarınıza 14 çeşit halde takılmış :), tabaklardaki yerini almış, daha ne istenirki, ev sahibi Hasan ağabeyimiz de sizlere ev sahipliğini yapmış ona da ayrıca teşekkürler, tekrar tebrik ederim.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Palamutlar tepside daha bir güzel gözüküyor... Yoksa direk sino ızgara mı yaptınız? :)
Tebrik ederim. Doyurucu bir av olmuş.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Yaşar, Tebrikler Arif,
Çok çeşitli balıktan oluşan av yapmanın yanında kendi yaptığın çaparinin çalıştığını görmek, hele hele beşibiryerde bir şekilde balık aldığını görmek daha da güzel.
En azından sabahtan akşama avlanırken oluşan terin hatırına güneş batarken girilmeliydi denize. Bi daa böyle yapmayın. Hislenir sonra deniz. :D :D :D
Şeref üstadım teşekkür ederim. Valla keşke girseydik. Ama su oyle sıcaktiki serinlemek bir yana dahada ısıtacaktı :)

Sevgili Yaşar ve Arif her ne kadar yorucu da olsa güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.Tuttuğunuz bu güzel balıkları yerken bütün yorgunluğunuz geçmiştir.Dostluğunuz ve birlikteliğinizin hep daim olmasını ve böyle nice hafta sonları geçirmenizi dilerim.Selam ve sevgiler.
Burak abicim teşekkürler. Sevgili Arif gibi bende sizin çorbadan nasiplenenlerdenim. Sevgili Cahit abiminde olduğu bir gün baskın yapmak lazım. Sevgilerimi yolluyorum size.:)
Neeee benden habersiz av ha...diyeceğim ama günler öncesinden haberim vardı.
Yıllık izinde yazlıkta boya işleriyle uğraştığımdan katılamadığım bu av operasyonundan alnınızın akıyla çıkmışsınız.
Tüm ekibi tebrik eder, komşuda pişer bizede düşer temennisi ile avunurum :D
Kardeş ayırdım hakkınızı merak etme beraber son yolculuklarına uğurlayacağız.

Arif Abi, Yaşar Abi tebrik ederim sizleri. Ellernize sağlık.
Güzel günü 14 çeşitle süsleyip tatlı yorgunlukla dönmüşsünüz. Ne kadar güzel bir gün olmuş. Kıskanmamak elde değil.
Teşekkürler Tolga. Kıskanma ne olur çalış seninle olur. :)
tebrikler yaşar bey. keyifli bir av günü yaşamışsınız. oltanız hiç boş kalmasın :)
Teşekkür ederim sizede rastgelsin

Sevgili dostlar, nihayet sahalara indiniz. Sizleri böyle sonuca ulaşmış görmek beni de keyiflendirdi. Afiyet olsun, yarasıın!!!
Neco abi merhabalar. Zaman yaklaşıyor sizlerin oralarıda ziyaret edeceğiz.

Emeğinize sağlık çok güzel bir gün ve bir av olmuş. Ben özellikle evdeki hallerine bayıldım :)) Avlak alanınız bereketli olsun..
Teşekkürler sizlerede rastgelsin.
İstanbulluların kaçamak yeri Saros bereketini göstermiş. Tebrikler Yaşar ve Ahmet Bey.
Akın kaptanım, avlarını keyifle izleyen ve ders çıkaranlardanım. Sizinde avlarınız bereketli olsun. Sevgiler.
Tebrik ederim Arif abi, Yaşar abi, saros herzamanki gibi yine cömertliğini göstermiş, balıklar oltalarınıza 14 çeşit halde takılmış :), tabaklardaki yerini almış, daha ne istenirki, ev sahibi Hasan ağabeyimiz de sizlere ev sahipliğini yapmış ona da ayrıca teşekkürler, tekrar tebrik ederim.
Kardeşim teşekkürler.

Palamutlar tepside daha bir güzel gözüküyor... Yoksa direk sino ızgara mı yaptınız? :)
Tebrik ederim. Doyurucu bir av olmuş.
Sevgili arif gelin gibi süslemiş balıklarını. Keyifle ve hakkını vererek yediği konusunda hiç şüphem yok. Afiyet olsun diyelim.

Asi ve mavi

Daimi Üye
Adı
Didem
Tebrikler Yaşar abi ve Arif abi.

Güzel bir av olmuş. Açılışı yaptınız, devamını da dilerim. :)

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Tebrikler. Balıklar harika gözüküyor. Balık tutmanın keyfini çıkartmışsınız.Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. RAsgele.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Teşekkürler Burak Ağabeyciğim...

Bu sene sizden ses çıkmadı Saros tarafından.. Ekim'den sonra, toprak tencerede balık çorbası mı planlıyorsunuz yoksa?

Arif'cim ben bir aydır Kuşadası'ndayım.Eylül sonu döneceğim.Burç da işlerinin yoğunluğu nedeniyle Saros'a gidemiyor.Ekim ayından itibaren bizim Saros seferlerimiz başlar.İnşallah bu sene de çorba yapıp birlikte içmek nasip olur.Selam ve sevgiler.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Alıntı:
Burak Karadeniz Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Yaşar ve Arif her ne kadar yorucu da olsa güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.Tuttuğunuz bu güzel balıkları yerken bütün yorgunluğunuz geçmiştir.Dostluğunuz ve birlikteliğinizin hep daim olmasını ve böyle nice hafta sonları geçirmenizi dilerim.Selam ve sevgiler.

Burak abicim teşekkürler. Sevgili Arif gibi bende sizin çorbadan nasiplenenlerdenim. Sevgili Cahit abiminde olduğu bir gün baskın yapmak lazım. Sevgilerimi yolluyorum size.
Yaşar'cım ben Eylül sonuna kadar Kuşadası'ndayım.Cahit Ayvalık'ta.Burç'ta işleri nedeniyle Saros'a gidemiyor.Anlayacağın bizim ekip şimdilik dağıldı.Ekim ayından itibaren Saros seferlerimize başlayacağız.İnşallah bu sene de birlikte levreğe at çek yapmak kısmet olur.Selam ve sevgiler.

KARTAL

Üye
Adı
Birol BABADAĞLI
Güzel avlarınız daim olsun.
Rastgelsin.

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
O kadar yola değmiş doğrusu,
Balık tutulurken yaşanan mutluluktan sonra,
Birde, onların lezzetli gözüken fotolarını eklemekte mutluluğun son aşaması olsa gerek.
Paylaşım için sağolun.