Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Denizin derinliklerinde 135 metrelerde gelenler.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Tebrikler Orhan Abi ve tabii Conta Kaptan
Derinlerin güzellerine selam olsun.
Çok teşekkürler sevgili şeref kardeşim, derinliklerde gizem dolu olduğuna inanıyorum, her derinlikte ilk başta balıklar büyüyor ve daha çok şeşitli balıklar oltamıza geliyor, derin sularda tek sıkıntı takımın dibe inene kadar geçen zaman ve tekrar geri yukarı çekerken veren yorgunluk, bunda sonra daha çok derinlere bakmaya , değişik derinliklerdeki taşları aramaya karar verdik, bunun içinde daha evvel almış olduğum elektrikli derin su kamışı, bu kamış ile 250 300 metre sularda balığı arayabiliriz, benim burada hedef balığım büyük mezgitler bakolarus yani buranın tabiri ile bakolar alacaktır, bana arkadaş olan sevgili ağabeyim Conta Mustafa kaptan da her ne kadar frofi bir balıkçılık geçmişi olsada olta ile tutulan balıktan inanılmaz mutlulk duymakta ve çocuklar gibi sevinmekte, bereber yaptığım avlar gerçekten neşe ve sevgi içerdinde geçiyor, hayatımın en güzel anlarını yaşıyoruz, birbirimizi sevmemiz ve birbirimize gösterdiğimiz saygımız hele balıklar tekneye gelince çocuklar gibi bağırışlarımız,:):):) hayat dostlarla çok güzel, denizde olmak ve balık avlamaqk ise bizlere her geçen gün hayata daha çok baylayan güzellikler oluyor.:):):)
çok değişik takımlar hazırladık bunlar FC lider misinalar ile donatılmış, iğneler ise dünyanın en iyi markalarında birisi olarak tanınan Canella 2/0 3/0 hatta çok derinliklerde 4/0, son Conta kaptanın aldığı 7.750 kg Sinariti banamısın bile demeyip çekmesi, işte derin suları hazırlıklarımız tamam şimdi havaların biraz daha yumuşamasını bekliyoruz.
Bu derinliklerde kullanacağımız yem fortföyümüzüde zenginleştirdik, derin su avının çok sağlam yemlerle yapılmasının çok önemli olduğunuda belirtmek isterim, bunlardan bazıları, taze sardalya, taze kanlı kolyoz, özel hazırlanmış ithal uskumru, taze karides, taze canlı sülünez, yakında canlı madyalar geliyor onlarıda deneyeceğiz, işte bu bilgleri ve tecrübelerimizden birikenleri sizlerle diğer amatör balıkçı arkadaşlarımız, kardeşlerimizle paylaşıyoruz buda bizleri çok mutlu ediyor, tabi burada baktığımız zaman üyelerin % 90 İstanbul ve çevresinin Marmara da balık avı yapan ve daha ziyade sadece kamışla avlananlar kıyı balıkçılarının olduğunu görmekteyiz, ama Akdeniz ve Egede yapılan sırtı avlarına ve derin su mercan avlarına da zamanla ilgi göstereklerine inanıyorum.:):):)
Her gün fırsat buldukça denizde olmak ve balık avlamak çok güzel bunula beraber her yapılan av, her tutulan balıkta bizlerin tecrübelerimizin üzerine biraz daha koyuyor, bu biriken bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmanın diğer kişilere de bir nebze faydalı olmanın ne kadar değerli bir olgu olduğunu ve bizleri ne kadar çok mutlu ve huzurlu ettiğini söyleyebilirim,:):):)
Sevgili Şeref kardeşim Sivrice sabah sohbetlerinde bu gün seninle idik, inşallah başını ağırmamışımdır,:):):) sana ve diğer arkadaşlar buradan Sivrice'mizden selamlar , sevgiler, saygılar, hoşçakalın.:):):)

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
İki sevdiğim ağabeyimi bir arada görmek çok çok güzel.Yakında yine yanınızda olacağım.Keyfiniz bol olsun.

mediterraneanfish

Aktif Üye
Adı
Cih@N
tebrikler.
güzel avlarınızın ve tabiki de heyecanlı raporlarınızın devamını dilerim.
oltanız her daim keskin olsun...

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Abimm,
Her seferinde derinliği arttırıyorsun bakıyorum :)
Allah eline koluna güç versin baba..

Yakın zamanda gelmeyi planlıyorum, arayı bu sefer fazla uzattık, inşallah görüşeceğiz ;)

Çok selam
Serdar
Çok teşekkürler sevgili Serdar kardeşim, bu günlerde yine sert potraz devam ediyor, salı gününe kadar evdeyiz, takımları elden geçireceğiz, yakında sırtı avlarındada hareket olur inancındayım, Atilla, Şükrü kardeşlerimize de selamlar sevgiler,hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Güzel balıklar gelmeye devam ediyor, tebrikler :)
Sevgili Hamdi kardeşim, kıyılarda balık yok denecek kadar az, sırtı desen tık yok şu anda tek yapılacak iş açılarda derin sukarda avlanmak ben de onu tapıyorum, ama gerçek şu ki mercan taşlarını genel olarak yassı dip balıklarının nerelerde olduğunu bilmek lazım, yoksa hannozdan başka balık yakalayamazsın, işte uzen seneler bu denizlerde avlanmanın avantajını kullanıyoruz, sana da sozüm var unutmadım ama, hava, hava, hava, balık güzel havada yakalanır, sert poyrazlarda ve sert imbatlarda denizde durmak bile zor, neyse seni en kısa zamanda bekliyoruz, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan amca,

Giderek derinlere iniyorsunuz. Bu gidişe garip yaratıklar da oltanıza gelmeye başlarsa şaşırmam :)

Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.
Sevgili Emre kardeşim,
İşte ben o garip yaratıkları arıyorum, orfozlar, lağoslar büyük mezgitler, ahhh
inşallah yakın bir zamanda onlarlada tanışacağız, sevgiler, selamlar hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
İki sevdiğim ağabeyimi bir arada görmek çok çok güzel.Yakında yine yanınızda olacağım.Keyfiniz bol olsun.
Sevgili Cahit kardeşim, mercanlar büyümeye başladı,:) sırada Torik ve sinaritler var, tabi barakudada ama biraz daha zaman lazım eylül diyelim, Conta kaptan dan da çok selamlar, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Selçuk ÖZŞENER
Sevgili Orhan abicim.
Aldığınız keyifleri yazılarınızla bize anlatmanız, bizimde keyif almamıza vesile oluyor. Özellikle bütün paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Uygulamalarınız ve takımlarınız çok değerli bir kitap niteliğinde. Hepsini arşivleyip saklıyorum. Mutlaka birgün lazım olacaktır.
Saygılarımla.

barbarosk

Yeni Üye
Adı
barbaros kaya
Selamlar,sevgiler,saygılar Orhan Baba...
Uzun süredir işler güçler nedeniyle eski siteden kopmuştum,sadece hafızamda sizin isminiz vardı.Sorgulama yapınca yeni (bana göre tabi) siteyi buldum.
Gerçekten muhabbetinizi ve paylaşımlarınızı çok özlemişim,elinize gözünüze,gönlünüze sağlık abicim...
Hürmetler