Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Denizli'den herkese selamlar

yalazi_acemi

Yeni Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar ismim Mustafa, Denizli'den arkadaşlarımla Bodrum'a ve Didim'e tekne avcılığına katıldım bir seferden bir şey olmaz dediler müptelası olduk. Sizlere çok sorularım olacak hepinize Allah sabır versin hepinize bol şans :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Mustafa

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar ismim Mustafa, Denizli'den arkadaşlarımla Bodrum'a ve Didim'e tekne avcılığına katıldım bir seferden bir şey olmaz dediler müptelası olduk. Sizlere çok sorularım olacak hepinize Allah sabır versin hepinize bol şans :)
Hoş geldiniz Mustafa bey. Didim bölgesinde bende çok sık av yapıyorum. Meralarda da karşılaşmak ümidi ile 🙋🏻

destere64

Yeni Üye
Adı
vedat özçelik
Kan Grubu
B Rh Pozitif
al benden de okadar ben de uşak tan katılıyıorum didim kazıklı bodrum güllük ve güvercinlikte tekne ve bot turlarına katılıyoruz