Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dere için olta tercihi?

tanbays

Aktif Üye
Adı
Tanbay S.
Makineni de al, Karaköy olmadı Üsküdar yap bir gez, hem hava alırsın hemde kamışı göre göre alırsın, fazla masraf yapmayayım diyorsan öyle yap tabi ama misinayı mutlaka değiştir.

Sahteler veya kullanacağın şamandıralı takım konusunda sana her mağazada yardımcı olurlar zaten...

RizeLee

Yeni Üye
Adı
Alican Kurt
tmm tanbay abi Herşey için tekrardan teşekkür ediyorum abi rastgele...

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Merhaba Alican;

Lineaeffe rapid spin serisinin 5 - 20 gr atarlı olanının en kısa boyu bildiğim kadarı ile 1,95 mt boyunda. Rize doğası ile insanı büyüleyen bir yer ancak etrafındaki bitkiler nedeniyle kamış kullanmak oldukça zor bu sebeple Şeref Bey in dediği gibi 1,5 mt civarında bir kamış uygun olacaktır. Makina içinse herkesin önerdiği shimano catana 1000 fb yi tavsiye ederim , fiyatı yüksek gelirse 50 tl civarında cormoran marka güzel makinalar var. Ayrıca çeşitli döner kaşıklar alman gerekli. Bunların yanında sana Sesame nin 0,12 mm lik ipek misinasını öneririm ki çok uzun ömürlü , sürtünmesi düşük ve çekeri yüksek bir misinadır , başka bir balık avlamayı düşürsen turna , levrek v.s bu misinayıda rahatlıkla kullanabilirsin ancak burada bir hatırlatma yapmalıyım ipek misina kullandığında sıralı sarım özelliği olan bir makina kullanman çok daha uygun olacaktır. Rastgele..

RizeLee

Yeni Üye
Adı
Alican Kurt
Herkese yardımlarından dolay çok teşekkür ediyorum üsküdara doğru yola çıkıyorum şuan dolaşmaşmaya remixon u da sipariş edeceğim,bütçede sıkıntı yok şuan önerilerinizi temin etmeye çalışacağım herkese rastgele saygılar...