Derede Hareketli Dakikalar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trkc

Daimi Üye
Tepki
3,349
Ödül
103
Selamun aleyküm herkese iyi günler, keyifli haftasonları.. Yarın balığa gidecekler içinse şimdiden rastgele 🙂

Önceki avlara ek yakın zamanda kısa kısa birkaç av fırsatımız daha oldu ve bu avların hepsinde de çok özel ve güzel görüntülerle karşılaştık. Tazelerden bir tanesini ise henüz toparlayabildim 🙂

Balık vs. bir yana gözümde derelerin yeri hep başka olmuştur. Hatta öyle ki küçücük bir dereyi koca bir okyanusa tercih eder misin diye sorsalar cevabım: "Yemişim okyanusunu.." olacaktır..
Kısacası; derelerde kendimi bulduğum doğrudur 😀

Hatta bakıldığında "Dereye gitmek!" diye tabir edilen bu eylem aslında kalkıp bir yere gitmek değil de ait olduğum yere dönmektir benim için 🙂

Keyifli seyirler.. 🙂

Selamun aleyküm herkese iyi günler, keyifli haftasonları.. Yarın balığa gidecekler içinse şimdiden rastgele 🙂

Önceki avlara ek yakın zamanda kısa kısa birkaç av fırsatımız daha oldu ve bu avların hepsinde de çok özel ve güzel görüntülerle karşılaştık. Tazelerden bir tanesini ise henüz toparlayabildim 🙂

Balık vs. bir yana gözümde derelerin yeri hep başka olmuştur. Hatta öyle ki küçücük bir dereyi koca bir okyanusa tercih eder misin diye sorsalar cevabım: "Yemişim okyanusunu.." olacaktır..

Hatta bakıldığında "Dereye gitmek!" diye tabir edilen bu eylem aslında kalkıp bir yere gitmek değil de ait olduğum yere dönmektir benim için 🙂

Keyifli seyirler.. 🙂

Maaşallah...

Küçüktüm...karadenizde fındık toplamaya gittikçe derelerde av dükkanından aldığım sinek takımı cebime koyar komşunun kemreliğinden solucanları çıkartır heyecanla koşa koşa patikadan dereye koşardım...ilk tuttuğum balıkla aldığım zehir ordan kaynaklıdır...hey gidi...

Keyifli seyirler.. 🙂

Her zamanki gibi harika

Maaşallah
Avlariniz gönlünüzce olsun

Kırmızı benekli alabalığı canlı gözlerle izlemek, görmek gerçekten de hiçbir videoya ve herhangi bir görüntüye benzemiyor. Bu balıkları elinize aldığınızda güzelliği karşısında diyecek söz bulamıyorsunuz. Yaz mevsimini dört gözle bekliyorum. İnşallah tatilde bu balıklardan yakalamak için memleketime gidebilirim. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Dere avları hele de alabalık avı gerçekten de başkadır 🙂 İnşallah her isteyene bu güzelliklerle tanışmak nasip olur. Rastgele...

Back