Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Derede Hareketli Dakikalar..

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Selamun aleyküm herkese iyi günler, keyifli haftasonları.. Yarın balığa gidecekler içinse şimdiden rastgele :)

Önceki avlara ek yakın zamanda kısa kısa birkaç av fırsatımız daha oldu ve bu avların hepsinde de çok özel ve güzel görüntülerle karşılaştık. Tazelerden bir tanesini ise henüz toparlayabildim :)

Balık vs. bir yana gözümde derelerin yeri hep başka olmuştur. Hatta öyle ki küçücük bir dereyi koca bir okyanusa tercih eder misin diye sorsalar cevabım: "Yemişim okyanusunu.." olacaktır..
Kısacası; derelerde kendimi bulduğum doğrudur :D

Hatta bakıldığında "Dereye gitmek!" diye tabir edilen bu eylem aslında kalkıp bir yere gitmek değil de ait olduğum yere dönmektir benim için :)

Keyifli seyirler.. :)

Mektupla

Daimi Üye
Selamun aleyküm herkese iyi günler, keyifli haftasonları.. Yarın balığa gidecekler içinse şimdiden rastgele :)

Önceki avlara ek yakın zamanda kısa kısa birkaç av fırsatımız daha oldu ve bu avların hepsinde de çok özel ve güzel görüntülerle karşılaştık. Tazelerden bir tanesini ise henüz toparlayabildim :)

Balık vs. bir yana gözümde derelerin yeri hep başka olmuştur. Hatta öyle ki küçücük bir dereyi koca bir okyanusa tercih eder misin diye sorsalar cevabım: "Yemişim okyanusunu.." olacaktır..

Hatta bakıldığında "Dereye gitmek!" diye tabir edilen bu eylem aslında kalkıp bir yere gitmek değil de ait olduğum yere dönmektir benim için :)

Maaşallah...

FTH54

Üye
Küçüktüm...karadenizde fındık toplamaya gittikçe derelerde av dükkanından aldığım sinek takımı cebime koyar komşunun kemreliğinden solucanları çıkartır heyecanla koşa koşa patikadan dereye koşardım...ilk tuttuğum balıkla aldığım zehir ordan kaynaklıdır...hey gidi...

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aleykümselam harika bir av olmuş doğa muhteşem eline sağlık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

Her zamanki gibi harika

Maaşallah
Avlariniz gönlünüzce olsun

muratdinç

Aktif Üye
Adı
murat dinç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
elinize sağlık, dağlarına bahar gelmiş memleketin, teşekkür ederiz video için.

Alabalıkçı29

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kırmızı benekli alabalığı canlı gözlerle izlemek, görmek gerçekten de hiçbir videoya ve herhangi bir görüntüye benzemiyor. Bu balıkları elinize aldığınızda güzelliği karşısında diyecek söz bulamıyorsunuz. Yaz mevsimini dört gözle bekliyorum. İnşallah tatilde bu balıklardan yakalamak için memleketime gidebilirim. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Dere avları hele de alabalık avı gerçekten de başkadır :) İnşallah her isteyene bu güzelliklerle tanışmak nasip olur. Rastgele...