Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Desteğinize ihtiyacım var

NuruZiya777

Yeni Üye
Adı
Hüseyin
Merhaba uzun zamandan beri hep balık tutma isteği var.
Bu işte ehil olana rastlamadım bu yüzden bu forum üzerinden yardımlarınızı bekliyorum İstanbul'da yaşıyorum.
Sahil kenarlarında, eminönü vb bölgelerde balık tutmaya bir yerden başlamak istiyorum ancak malzeme bilgim yok.
Biraz araştırma yaptım ancak çok fazla seçenek ile karşılaştım öyle botlarla vs değilde bizim klasik balık tutan büyüklerimiz gibi alt oltaya takıldımı çek misali bir düşüncem var.
Şimdilik fiyat performans dizimi yapmak istiyorum ilerleyen seviyelerde uzaman ürünler kullanırım
bir kaç araştırma yaptım olta makinesi konusunda bunlara nazaran 1000 tl civarını aşmayacak bir makine öneriniz varsa şu yazılanlardan daha iyi veya doğrudan dizim yapabilirseniz mesela şu takımı yaparsan daha fiyat performanslı bir toplama yapmış olursunlarınızı bekliyorum :)
tele spin olması benim için önemli
Teşekkürler
Bauer Salkuta 30 Olta Makinesi
OKUMA ARIA 30 A OLTA MAKİNESİ

BAUER Opera Rank 20 7+1
portfish Nexus 4000 Olta Makinası 5.1.1
wily cumpas 2.40
wily metalıx spın 7-35 atarlı

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Hocam bulabilirseniz fuel takım yapın derim

Faryalı

Daimi Üye
Eminönü ve çevresinde her daim spin ile balık tutamazsın. Daha farklı meralara giderim dersen spin olabilir. Eminönü çevresi daha çok yemli takım için ideal gibi.