Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dev çupralar

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ağbi tebrik etmekten başka yapacak birşey yok..Süper balıklar..Süper kareler..Sağlıcakla kal..:)
Sevgili Necmi
Bu sene kıyıdan güzel çupra ve karagözler alabildik.Mevsiminde çok daha randıman alabileceğimizi sanıyorum.
Büyük bir ihtimalle E+kim bailarında senin yaşadığın bölgelere yakın yeerelere giderekte sahilden avlanmayı amaçlamaktayım.Kimbilir berabercede olta sallamak imkanımız olur.
Sevgiyle kal

Adı
hasan arpak
Sevgili Hasan
Bu sene denize açılamadığımız özellikle dalgalı havalarda Okan Motel kıyısından surf kamışla olabildiğince uzağa atarak güzel çupra ve Sargozlar tutabildik.
Çizmiş olduğun takım doğru takımdır.Özellikle takma riski yüksek olan bölümlerde fırdöndü ve iğne arasını15 cm kadar indirebilirsin.Bu sayede takılan yerden kolayca kurtarabilinir.Birde kurşunun şekli biraz daha yuvarlak olursa(Yumurta yada zeytin gezer kurşun)hem atışta rahatlık sağlar ve hemde takılmalarda daha kolay çıkarabilirsin.
Ben ayrıca klasik 3lü veya 2'li takımla daha çok avlandım. Köstek aralarını kırk ,45 cm tutarak köstek boyunuda 30-35 yaaparakta avlandım ve daha iyi netice aldım.Buradada iğne üzerine uygun boyda fosforlu boncuk taktım ve sıkı bir stoper ile sağlamladım.Kumluk bölgelerde böyle bir takımla avlandım ve kurşun olarakta çapalı kurşun kullandımki özellikle çok dalgalı havalarda takım dibe sabitlensin diyerek.
Sevgiler
vedat abi tüyolar için sağol.kısmetse 15 gün içinde takımı deneyeceğim.hyırlısıyla raporu da yazarım.