Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dev Gelincik Avımız :)

red baron

Aktif Üye
Adı
murat ocakçı
Yav arkadaş şu balığı nasıl çıkarıyorsunuz iğneden oldum olası kayabalığı olsun butür kaygan yapıda balıklar olsun elimi deydim mi tüylerim diken diken oluyor.Kendi mi yerlere atasım geliyor:)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yav arkadaş şu balığı nasıl çıkarıyorsunuz iğneden oldum olası kayabalığı olsun butür kaygan yapıda balıklar olsun elimi deydim mi tüylerim diken diken oluyor.Kendi mi yerlere atasım geliyor:)
Balıkçı öyle şeylerden çekinir mi :D

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Ekibi tebrik ederim.Gelincik hakkaten epey besiliymiş..:)

red baron

Aktif Üye
Adı
murat ocakçı
Balıkçı öyle şeylerden çekinir mi :D
Hamdi abi doğru söylüyorsun,anaa yoksa ben balıkçı diilmiyim :D şaka bir yana balıkçılığa zeytinburnu sahillerinde çok ufak yaşlarda başladığım için o yaşlarda mı bilmem bir kere huy kaptım o gün bu gün butür balıkları iğnede çıkarmaktan hep korkarım,bir türlü yenemedim bu korkuyu,arkadaşlarda hayret içinde en son ethiyopya binbir türlü mahlukatla içli dışlı yattım ama bana kaya balığı demeyin atarım denize kendi mi atarım:D

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Dün akşam kayınçomla eşkinaya gittik.Gitmez olaydık.Oltalarımızı attık,yarım saat geçmeden iki metre önümüzde midyeye trol çekilmeye başlandı.Bir saat sonra Kaptan Costeau ve teknesi Calipso karanlıkların içinde kayboldu.Arkadaşlar tarafından telefonla şikayet vs,sahilgüvenlik hala gelecek.Haydi,dedik.Yemleri tazeledik rasgelsin.Cik mi desem vik mi desem işte öyle bir ses.Bir baktık,su samuru.Yanımızdakiler lanet okuyor,biz de merakla nerede bu yaramaz diye bakınıyorduk.Cikleme bir saat sürdü,bitti.Tamam,dedik.Balık başlar artık.O da ne,önümüzde kıyamet kopuyor.Karadeniz'e göçen kefaller üç tane yunus tarafından mideye indiriliyor.Bu da geçer,diye beklesek de yunuslar yukarı çık,aşağı in,derken bir saat de öyle gitti.Zaten balık da gelmez,diyorduk ki sağımızdaki bir arkadaşın oltası uzun süredir görmeyi özlediğim harika bir eşkina tarafından ziyeret edildi.
Bahtsız bedevi misali bu sezon bana eşkina yok galiba.

Moderatör tarafında düzenlendi: