DEVLERE DEVAM LEVREK 8 KG - SİNO 8 KG

Tahir abim kuzeu rüzgarları seni atına bindirmiş ordan oraya gezdiriyor maşallah 🙂 Her konun ayrı bir tad veriyor,gönlündeki paşaları yakalaman dileğiyle,Gazozcudan Selam 🙂

Sağolasın Mehmetcim.Daha güzelleri sana inşallah.Sevgiler👍

Bu raporlar insanı aklından ve İstanbul'dan kaçırtacak cinsten.
Sinarit ve levreği yanyana bu kadar yakıştıran,ikiz kardeş gibi teknenin döşemelerine yatıran avcıya;Poseidon'un oğluna selam ve saygılar.
Zira,Sevgili Tahir Abi,yolu balık sevdasından geçenler için bu avlar,okuya okuya bitiremeyeceği öykünmeden de edemeyeceği mitolojik efsanelere döndü.

Sevgili Emre,
çok teşekkür ederim.Bugüne kadar duyduğum en güzel lakap oldu POSEİDONUN OĞLU beni hakikaten çok mutlu etti bu benzetme.Zaman zaman denizlerin en güzel bu iki yakışıklısı aynı zamanda aynı meralarda boy gösterirler .Fakat ilk defa bu kadar irileri birlikteydiler.Sevgilerimle🙂

İnanın imrenerek ve hayranlıkla takip ediyorum avlarınızı ve güncelerinizi,kompedan olduğunuz bir gerçek ama ne yalan söyleyeyim balık cenneti bir yerdesiniz ve Saroz'un da hakkını yememek gerek,tekrar tebrikler bir an önce dönün Saroza da, güncelerinizi okumaya devam edelim .Saygılar

Tek kelimeyle muhteşem Tahir abi avlarını zevkle izliyorum zira bizim buralarda 10 günden beri kesik tık yok en son levreğimi 29 aralıkta aldım ve sular 9 dereceye kadar düştü levrek derin sulara çekilmiş olmalıki 10 gündür tek vuruş alamadık hayırlısı bakalım bizde lodos havasını bekleyip suların 1-2 derece ısınmasını bekleyeceğiz tebrikler.

bu paşalar tahir abiye özel heralde 🙂 o kadar forum geziyorum 5-6 kiloları görüyorum levreklerde fakat böylelerini bir tahir abi raporluyor. çok merak ediyorum acaba farklı yöntemlerle özellikle kıyıdan bu boy levrek(8-10kg ve üstü) alabilen başka üstadlarda varmı oralarda?

tekrar tebrik ediyorum.

harika görüntüler guzel keyıflı balık avı olmuş rasgelsın

İnanın imrenerek ve hayranlıkla takip ediyorum avlarınızı ve güncelerinizi,kompedan olduğunuz bir gerçek ama ne yalan söyleyeyim balık cenneti bir yerdesiniz ve Saroz'un da hakkını yememek gerek,tekrar tebrikler bir an önce dönün Saroza da, güncelerinizi okumaya devam edelim .Saygılar
Çok teşekkür ederim,daha güzelleri sizlere inşallah.Sevgilerimle🙂

Back