Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
adnan menderes bulvarından fener caddesine giriyorsun o yolu takip edip 2,5 km sonra önüne ham yol cıkıyor. ham yoldan devam ederek arıtmaya varıyorsunMerhaba abiler Didim arıtmanın nerde olduğunu tarif edebilecek biri var mı şimdiden teşekkür ederim
parlementerler sitesine dışarıdan girmeye izin veriyorlar mı ??? hep orada sitedeki sahilin ordaki mendireklerde avlanmayı cok istedim ama site girişinde güvenlik olunca vazgeçtımÜstat Parlamenterlerin neresinde avlanıyorsunuz. Yazın orada oturuyorum belki tanışır avlak yerleri gezeriz![]()
Merhaba,Bu yaz ikinci ve en uzun soluklu durağım Akbük olacak. Nasipse yıllık izinle birlikte Kurban Bayramı'nda 2 hafta Akbük'te olacağım. Forum içi arama yaptırdım ama bulamadım, her hangi bir hobidaşımız Egemar merasında levrek-granyöz-kofana avı yapmış mıdır acaba? Son durumlar nasıldır?
Bu meraya, Akbük'ten Bozbük'e doğru deniz kenarından devam ederken Çamlıköy (Çamlık) sitesini 2,0km geçince ulaşılmış olunuyor.