Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Didim ve civarı avlak alanları...

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hava kuvvetli yağmur gösteriyor dikkatli olun gidecekseniz.

ynsvl09

Üye
Adı
yunus toker
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba abiler Didim arıtmanın nerde olduğunu tarif edebilecek biri var mı şimdiden teşekkür ederim
adnan menderes bulvarından fener caddesine giriyorsun o yolu takip edip 2,5 km sonra önüne ham yol cıkıyor. ham yoldan devam ederek arıtmaya varıyorsun

ynsvl09

Üye
Adı
yunus toker
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üstat Parlamenterlerin neresinde avlanıyorsunuz. Yazın orada oturuyorum belki tanışır avlak yerleri gezeriz :)
parlementerler sitesine dışarıdan girmeye izin veriyorlar mı ??? hep orada sitedeki sahilin ordaki mendireklerde avlanmayı cok istedim ama site girişinde güvenlik olunca vazgeçtım

DenizKSK

Üye
Adı
Denizcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu yaz ikinci ve en uzun soluklu durağım Akbük olacak. Nasipse yıllık izinle birlikte Kurban Bayramı'nda 2 hafta Akbük'te olacağım. Forum içi arama yaptırdım ama bulamadım, her hangi bir hobidaşımız Egemar merasında levrek-granyöz-kofana avı yapmış mıdır acaba? Son durumlar nasıldır?
Bu meraya, Akbük'ten Bozbük'e doğru deniz kenarından devam ederken Çamlıköy (Çamlık) sitesini 2,0km geçince ulaşılmış olunuyor.

smhcnr

Üye
Bu yaz ikinci ve en uzun soluklu durağım Akbük olacak. Nasipse yıllık izinle birlikte Kurban Bayramı'nda 2 hafta Akbük'te olacağım. Forum içi arama yaptırdım ama bulamadım, her hangi bir hobidaşımız Egemar merasında levrek-granyöz-kofana avı yapmış mıdır acaba? Son durumlar nasıldır?
Bu meraya, Akbük'ten Bozbük'e doğru deniz kenarından devam ederken Çamlıköy (Çamlık) sitesini 2,0km geçince ulaşılmış olunuyor.
Merhaba,
ben Akbük ile Kaplankaya arasında bir sürü deneme yaptım. Egemar önüne gelenler genelde küçük çupra, karagöz peşindeki yemli avlananlar. Su sığ, dolayısı ile sadece su üstü sahte ya da hansen gibi kaşıklar yüzeyden çekilerek deneme yapılabilir. Tam kapanma sırasında son 3-4 yılda ilgili alanda hiç başarılı olamadım. Sadece 2017 yılında yazlığı ilk aldığım yıl balık kıyıdaydı. Hansen kaşık ile 2 gün arka arkaya yaklaşık 3 kg 2 adet kofanayı kıyıya kadar getirip kepçe olmadığından kaçırdım. Sonra da bir daha denk gelmedi.
Rastgele

DenizKSK

Üye
Adı
Denizcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@smhcnr teşekkür ederim, bakalım eğer o bölgede dediğiniz gibi denk gelme oranı düşükse Kazıklı, Gürçamlar, Zeytinlikuyu şeklinde dolaşacağım.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
peşinde koşturduğum kofana'yı sonunda alabildim :D uzun zamandır Didim sayfasında mesajım yokmuş yeni fark ettim. 3 4 yıldır balık avı yapmıyordum yeniden başladım. herkese rast gelsin.

Ekli dosyalar

aaydin09

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selamlar arkadaslar, burası eskisi gibi pek aktif degil galiba artık. ben de hafta sonları didim mavisehir'de oluyorum genelde, varsa yakın yerlerde olan beraber balık tutmak isterim:) ayrıyetten bir whatsapp ya da telegram grubu falan var mı acaba balıkcıların ortak bir platformu?