Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

didimde kıyıdan hangi balıklar avlanır

doguhan1985

Yeni Üye
Adı
Doguhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar
21 ağustos ile 27 ağustos tarihleri arasında didime tatil yapmak için gidiyorum.Ama olta atmadan da olmaz tabi ki.Kıyıdan bu aylarda hangi balıkları avlayabilirim.Pek ümitli olmasam da hedefte melanur ve mırmır var.Bu balıklar hakkında bölge mera bilgisi ve yem olarak ne kullanılır bunu öğrenmek istiyorum.

Adı
Önder Özen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar
21 ağustos ile 27 ağustos tarihleri arasında didime tatil yapmak için gidiyorum.Ama olta atmadan da olmaz tabi ki.Kıyıdan bu aylarda hangi balıkları avlayabilirim.Pek ümitli olmasam da hedefte melanur ve mırmır var.Bu balıklar hakkında bölge mera bilgisi ve yem olarak ne kullanılır bunu öğrenmek istiyorum.
didim ve çevresinde yıllarca tatil ve balık amaçlı bulundum. yaz aylarında verim çok çok düşüktür. kış ayları bereketli geçer. bu nedenle yaz aylarında akbük ve didimde bulabileceğiniz balık avı turlarına katılmanızı tavsiye ederim. balık çiftliklerinin yakınlarında av yapma imkanı sunuyorlar. ben keyif alamadım ama zevk meselesi tabi. çıkan balıklarda çoğu ufak boylar olmakla birlikte çipura, mercan, kolyoz ve nadiren gelincik. şimdiden rastgele

doguhan1985

Yeni Üye
Adı
Doguhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
zaten gidiş amacımız tatil ama arada aktivite olsun diye olta atıcam.balık turlarınla gitmeye niyetim yok.verim alamazsam bir günlüğüne balık için bodruma geçmeyi düşünüyorum

mallaca

Aktif Üye
Adı
Halil Barış Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Rast gele diyelim o zaman...