Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben bu balıgı birşey ifade ediyor diye koymadım sadece anımı paylaşmak istedim . teşekkürlerAmatör balıkçılık forumunda profesyonel ağlardan çıkan bir levrek balığı. Bana bir şey ifade etmiyor.
teşekkür ederim sonuçta buraya gelmem arkadaşım vasıtası oldu amaç nasıl vuruldu yada nasıl tutuldu deyil sadece avımı paylaşmak istemiştim ama tepki çekecegimi bilmiyordum bende bundan sonra sadece olta balıklarını koymaya çalışacagım herkeze teşekkür eder bol avlar dilerim...Yani bazı konularda bazı yorumlar görüyorum ve şaşkınlık içerisinde izliyorum,nedir içimizdeki bu sataşma dürtüsü anlamıyorum,gerçek anlamda haksız bir durum olur hep birlikde eleştiririz,ancak arkadaş dürüstce ağlarına gelen güzel bir Levreği hatıra resmimi çektirmiş ve paylaşmış,bunuda yazısında ifade etmiş.![]()
Lütfen arkadaşlar birazdaha hoşgörü,biraz daha yeni arkadaşları bezdirecek yorumlardan uzak duralım.
Gerçekden dehçet bir Levrekmiş,çok şanslıymışsınız sizin ağınıza denk gelmiş,oltama gelse Saros'da kaçırdığım kılıç hayal kırıklığını ve dizlerimin titreme durumunu bir kez daha yaşardım sanırım.![]()