Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mesajınızı okudum çok geçmiş olsun öncelikle. Hakikaten babana bile güvenme diyorlar ya malesef öyle.Arkadaşlar Ersin Akyüz'den mesaj geldi;
"Bu devletin savcısı polisi var yarın suç duyurusunda bulunacağım."
O bizden önce şikayet edip üste çıkmaya çalışacak. Belli mi olur paramızı çaldığı yetmez gibi...
Kendine yeni bir hat almış olmalı, bizi günde 40 kere aradığı hat günlerdir kapalı.
Gerek bu forumda ve gerekse diğer forumda bu mesajı derinlemesine okudum ve ilgili arkadaşlarımın adına çok ama çooook üzüldüm. Çok ama çooook geçmiş olsun.Yalnız ne suç duyurusunda bulunacakmış çok merak ettim. Size detay vermiş mi bu konuda...
Sağol ol Gökhan..Kaşındık hakettik..Gürcan abi çok geçmiş olsun. Gerçekten şok olmuş durumdayım...
İnşallah kısa sürede çözülür sorunun abi.
Arkadaşlar E......... A............ 'dan mesaj geldi; diye bigi mesajı yazmış: ilgili arkadaşımız.
Gerek bu forumda ve gerekse diğer forumda bu mesajı derinlemesine okudum ve ilgili arkadaşlarımın adına çok ama çooook üzüldüm. Çok ama çooook geçmiş olsun.
Dikkatnizi çekmek istedim; yerden göğe kadar haklıyken, kayıtsız şartsız haksız duruma düşmek.
Henüz ortada dava yok, mahkemece verilmiş, kesinleşmiş bir hüküm yokken, kişiler bir başka kişiyi resimlerle, isimle, iletişim araçlarıyla, bir topluluğa teşhir edebilirler mi ?
Sizin elinizde suçlayıcı bir belge yokken, al sana adamın elinde kapı gibi belge. Bir de ......... .................nedenlerden ötürü tazminat davası açıp kazanırsa da, şaşırmamak gerekir.
Bu tür konulara dikkat etmemiz gerekir.
Hele ki forum yöneticilerinin, bu tür konuları avukatlarına danışarak, bazı şuç unsuru oluşturablecek ibareleri süzgeçten geçirerek yayınlanmasını sağlamalılardı; diye düşünürüm.
Az buçuk, yarım yamalak da olsa, bilebildiklerimi doğru yanlış yazmaya çalıştım.
İnşaallah, yanılan taraf ben olurum.