Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dikkat! Amatör Balıkçı Profesyonel Hırsız

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Gürcan abi çok geçmiş olsun. Gerçekten şok olmuş durumdayım...

İnşallah kısa sürede çözülür sorunun abi.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Arkadaşlar Ersin Akyüz'den mesaj geldi;
"Bu devletin savcısı polisi var yarın suç duyurusunda bulunacağım."
O bizden önce şikayet edip üste çıkmaya çalışacak. Belli mi olur paramızı çaldığı yetmez gibi...
Kendine yeni bir hat almış olmalı, bizi günde 40 kere aradığı hat günlerdir kapalı.
Mesajınızı okudum çok geçmiş olsun öncelikle. Hakikaten babana bile güvenme diyorlar ya malesef öyle.

Yalnız ne suç duyurusunda bulunacakmış çok merak ettim. Size detay vermiş mi bu konuda...

emrmtn

Daimi Üye
Adı
Emrah Metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun. Bazen insanin elikolu baglaniyor gibi oluyor..Herkesi kendi gibi saniyor maalesef..Şöyle birsey var yalniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz.İlla biryerden cikar o merak etmeyin..dolandırıcılarin anlamadigida bu zaten,3-5 yil biryerde yasayip kaciyorlar zaten. .Şahit vs. var nasil olsa ,, fotosuda var nasil olsa illaki bulunur yeterki istenilsin..

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar E......... A............ 'dan mesaj geldi; diye bigi mesajı yazmış: ilgili arkadaşımız.

Yalnız ne suç duyurusunda bulunacakmış çok merak ettim. Size detay vermiş mi bu konuda...
Gerek bu forumda ve gerekse diğer forumda bu mesajı derinlemesine okudum ve ilgili arkadaşlarımın adına çok ama çooook üzüldüm. Çok ama çooook geçmiş olsun.

Dikkatnizi çekmek istedim; yerden göğe kadar haklıyken, kayıtsız şartsız haksız duruma düşmek.:confused::confused:

Henüz ortada dava yok, mahkemece verilmiş, kesinleşmiş bir hüküm yokken, kişiler bir başka kişiyi resimlerle, isimle, iletişim araçlarıyla, bir topluluğa teşhir edebilirler mi ?

Sizin elinizde suçlayıcı bir belge yokken, al sana adamın elinde kapı gibi belge. Bir de ......... .................nedenlerden ötürü tazminat davası açıp kazanırsa da, şaşırmamak gerekir.

Bu tür konulara dikkat etmemiz gerekir.

Hele ki forum yöneticilerinin, bu tür konuları avukatlarına danışarak, bazı şuç unsuru oluşturablecek ibareleri süzgeçten geçirerek yayınlanmasını sağlamalılardı; diye düşünürüm.:confused::confused:

Az buçuk, yarım yamalak da olsa, bilebildiklerimi doğru yanlış yazmaya çalıştım.

İnşaallah, yanılan taraf ben olurum.

Arkadaşlar E......... A............ 'dan mesaj geldi; diye bigi mesajı yazmış: ilgili arkadaşımız.

Gerek bu forumda ve gerekse diğer forumda bu mesajı derinlemesine okudum ve ilgili arkadaşlarımın adına çok ama çooook üzüldüm. Çok ama çooook geçmiş olsun.

Dikkatnizi çekmek istedim; yerden göğe kadar haklıyken, kayıtsız şartsız haksız duruma düşmek.:confused::confused:

Henüz ortada dava yok, mahkemece verilmiş, kesinleşmiş bir hüküm yokken, kişiler bir başka kişiyi resimlerle, isimle, iletişim araçlarıyla, bir topluluğa teşhir edebilirler mi ?

Sizin elinizde suçlayıcı bir belge yokken, al sana adamın elinde kapı gibi belge. Bir de ......... .................nedenlerden ötürü tazminat davası açıp kazanırsa da, şaşırmamak gerekir.

Bu tür konulara dikkat etmemiz gerekir.

Hele ki forum yöneticilerinin, bu tür konuları avukatlarına danışarak, bazı şuç unsuru oluşturablecek ibareleri süzgeçten geçirerek yayınlanmasını sağlamalılardı; diye düşünürüm.:confused::confused:

Az buçuk, yarım yamalak da olsa, bilebildiklerimi doğru yanlış yazmaya çalıştım.

İnşaallah, yanılan taraf ben olurum.

Haklısınız Tevfik bey, Keremin dediği gibi yaşadıklarımızı buradan paylaşma amacımız sizleri arkadaşlarımızı uyarmak. Herif gerçek bir profesyonel.
Bakın aklıma geldikçe tuhaf oluyorum;
çocuklarını üç yaşındaki kızını ilkokula yeni başlayan oğlunu öyle tatlı öyle gerçekçi anlattı ki kızımın oyuncaklarını kitaplarını ingilizce öğrenmek için kullandığı bilgisayarını seve seve verdim.
Ama öğrendim ki hiç çocukları yok..
Yazdıklarınızda sonuna haklısınız. Hırsızlar elini kolunu sallayarak gezer bir de üstüne tazminat alır.

tahsin

Yeni Üye
gürcan abii çok geçmiş olsun inş tez zamanda yakalanırda cezasını çeker .galata karaköy iskelesi ve avcılar mekanımız inş görürsem hemen gereken yeri ararım

Nescafegold

Yeni Üye
Abicim senin durumun icin uzuldum ben zaman zaman gezerim balik icin karsi tarafa arnavut koy bebek tarafi genelde beykoz cubuklu tarafinda duruyorum varsa numarani burdan arkadaslara ver bence bu adami goren sana haber verirler tam bi uc kagitci tipide varmis nasilda kandin

Nescafegold

Yeni Üye
Birde soyle bir durum var sanirim balik alip satiyormus demistin kumkapi halinden olan arkadaslar varsa buraalardan gorenler simdi gelmez bu adam ama bigun parasi biter gene duser ayni yollara