Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

DİŞLİLER ve 3 bilader

Adı
Serkan Akalın
Merhaba arkadaşlar bu akşam iş çıkışı eve doğru yol almıştım hafiften tiseleyen yağmur biraz rüzgar kanıma girdi dedim gideyim biraz olta atayım

Meraya vardığımda gerçek meramdan uzak bi yerde durdum burada bir atayım yavaş yavaş giderim dedim ilk atışta balık yapıştı bu beni heyecanlandırdı ve üst üste 5 atış da yapışınca hemen abimi ve kardeşimi ( Rıdvan Akalın - Cihan Akalın ) aradım onlar gelene kadar 15-20 adet balık aldım kardeşlerimde gelince çekişler ard arda başladı ve resimde gördüğünüz manzara ortaya çıktı uzun zamandır bu kadar keyifli bir balık avım olmamıştı

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Hey maaşallah :) Tebrik ederim tüm ekibi. Kısmetinizde güzel balık varmış bu akşam. Fotoğraf da amma karizma çıkmış, maaşallah Devamlarını dilerim sultanların, her zaman rastgelsin...

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
üç silahşörler ve dişliler diye konuyu değiştirmek gerekir, resmen soykırım yapmışsınız, avlarınız daim ve bereketli olsun bu rapor çıtayı çok çok çok yükseltti tüm raporları silip attınız, nicelerine inşalllah

bkozen

Üye
Adı
Behçet
Usta dibim dustu masallah ;) cok iyi balik almissiniz. Spin ile tuttunuz deilmi , merada Bogazda deil galiba.

Behcet , istanbul , 1984 , A rh (+)